Villa Fabiane

Villa in Monte San Savino in de Valdichiana tussen Siena en Arezzo. Panoramische positie. Rustig en geisoleerd. Zwembad, tuin, parkeerplaats. 10+2 slaapplaatsen.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Arezzo

Personen:
10/12

Villa Fabiane
Villa Fabiane

Ligging

Villa in de Valdichiana op ongeveer 20 km van de stad Arezzo. Middenin het groen, biedt het een tuin met fruitbomen en een exclusief zwembad vanwaar het mogelijk is het panorama te bewonderen van de typische toscaanse heuvels.

Het gebied waar de villa zich bevindt is zeer rustig en het dichtstbijzijnde huis bevindt zich op 700 meter.

Rondom de villa olijfgaarden, een bos en in de verte is het historische Kasteel van Gargonza te bewonderen, een middeleeuws boerendorp uit de dertiende eeuw waar tevens Dante Alighieri verbleef.


Beschrijving

De villa (10+2 slaapplaatsen - 4 tweepersoonskamers, 1 kamer met stapelbed, 1 tweepersoons slaapbank in ��n van de drie tweepersoonskamers, 4 badkamers) wordt omringd door een tuin waarin het mogelijk is om buiten te eten. Het zwembad van 10,5 x 5,5 meter is exclusief en wordt gezuiverd met zout, zonder chloor of andere toevoegingen. Aan de rand van het zwembad zijn ligstoelen en parasols beschikbaar voor de gasten.
Op het landgoed bevindt zich tevens een klein meertje.


Inrichting

De villa is verdeeld over drie verdiepingen met de hoofdingang op de begane grond met de woonkamer, nog twee entrees naar de keuken en de tweepersoonskamer op de eerste verdieping en een entree zowel van buiten als van binnen naar de tweede verdieping.
Begane grond: een ruime woonkamer, een keuken, een tweepersoonskamer, een badkamer, een kamer met stapelbed, een kleine kamer met wasautomaat.
Op de eerste verdieping: twee tweepersoonskamers met twee badkamers ensuite.
Op de tweede verdieping: een ruime tweepersoonskamer met tweepersoons slaapbank en badkamer ensuite. Panoramisch terras van 40 mq.


Accessoires

Satelliet TV, DVD speler, wasautomaat, vaatwasser, oven. Internetverbinding door middel van een USB key. In de tuin: barbecue, ligstoelen en parasols bij het zwembad, tuinmeubels om buiten te eten.


Faciliteiten

De dichtstbijzijnde plaats bevindt zich op ongeveer 1,5 km. Hier kunnen de gasten gebruik maken van faciliteiten als een levensmiddelenwinkel, bar, bank, apotheek, restaurant en bushalte. Het treinstation bevindt zich op ongeveer 2,5 km van de villa. Manege en tennisbaan binnen 5 km. Thermale baden op 18 km.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Fabiane ( 10+2 bedden )      1875 � 
7 dagen
Villa Fabiane ( 10+2 bedden )1500 �1800 �2300 �3500 �2300 �1500 �2300 �2300 �
Informatie