Villa Scannagallo

Villa voor vakanties in de omgeving van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 18/22 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, groot park. Verblijven toegankelijk voor gehandicapten.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Cortona (Arezzo)

Personen:
18+4 slaapplaatsen

Villa Scannagallo
Villa Scannagallo

De oude villa (18+4 slaapplaatsen) bevindt zich op een heuvel van de Valdichiana, op enkele kilometers van Cortona, in de provincie Arezzo. In de omgeving van het gebouw bevindt zich het oude middeleeuwse dorpje Marciano della Chiana, waar in 1554 de strijd van Scannagallo werd gestreden. Het gebouw is omringd door eeuwenoude eiken, essen en cipressenbossen en vanaf de villa kan men Castiglion Fiorentino, Cortona en het kasteel van Montecchio bewonderen.

De villa is de ideale accomodatie voor de liefhebbers van de geschiedenis van kunst, die gemakkelijk Siena, Arezzo, Florence, Cortona, Pienza, Assisi, Montalcino en alle meest belangrijke steden van centraal Italie met de auto kunnen bereiken.

Rondom het gebouw strekt zich een groot omheind park van 2 hectare uit, waar zich het zwembad (7x14 m.) bevindt. Naast het hoofdgebouw bevindt zich een kleine cottage. Een grote buitenruimte is ingericht om buiten te eten.

De structuur (in totaal – villa en cottage – 7 tweepersoonskamers + 2 suites en 9 badkamers) is voorzien van satelliet TV, CD speler, DVD speler, internetverbinding, vaatwasser, wasautomaat, electrische oven, strijkijzer en strijkplank en haardroger. De parkeerplaats, fietsen en een wieg voor pasgeborenen zijn beschikbaar voor de gasten.

De villa is een gebouw van twee verdiepingen.
Op de begane grond bevinden zich twee keukens, de eetzaal, een zitkamer met internetverbinding, satelliet TV en open haard, 2 tweepersoonskamers (waarvan één toegankelijk voor gehandicapten), 1 kamer voor twee personen, 2 badkamers met douche (waarvan één toegankelijk voor gehandicapten) en 1 badkamer met bad.
De eerste verdieping bestaat uit 1 suite met tweepersoonskamer, salon met tweepersoons slaapbank en een badkamer, 1 suite met twepersoonskamer, salon met twee éénpersoons slaapbanken en een badkamer, 1 kamer voor twee personen met badkamer met douche, 1 tweepersoonskamer met badkamer met douche en 1 tweepersoonskamer met badkamer met hydromassagebad.

De cottage (2 slaapplaatsen; toegankelijk voor gehandicapten) bestaat uit een keuken, 1 tweepersoonskamer met satelliet TV en 1 badkamer met douche. De keuken opent naar een veranda.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Scannagallo ( 18+4 bedden )2650 €3800 €4550 €5300 €3800 €2650 €3800 €2650 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten