Villa Casale Cortona

Elegante luxe villa met grote tuin en zwembad in de omgeving van Cortona, in de Valdichiana, ten zuiden van Arezzo. 12 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, Internetverbinding.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Cortona (Arezzo)

Personen:
12 slaapplaatsen

Villa Casale Cortona
Villa Casale Cortona

Omringd door olijfgaarden die de lieflijke toscaanse heuvels bedekken, is de villa, daterend uit de XVIIIe eeuw (12 slaapplaatsen) gelegen in de omgeving van Cortona, oude stad van etruskische origine van de Valdichiana, in de provincie Arezzo. Zijn geografische ligging maakt het tot een ideaal uitgangspunt voor excursies naar talrijke kunst en cultuursteden in Toscane en Umbrie, zoals Florence, Assisi, Perugia, Siena, Montalcino, Pienza en San Gimignano. In de omgeving van de villa bevinden zich tevens de thermale baden van Chianciano Terme. De liefhebbers van de buitenlucht kunnen mooie wandelingen maken langs de talrijke trekkingpaden die de villa omringen. Het gebouw bestaat uit een villa en een bijbehorend casale. In de tuin die de villa omringd zijn drie betegelde terrassen gemaakt waar de gasten zich kunnen ontspannen onder de toscaanse zon of in de buitenlucht kunnen eten, gebruik makend van de benodigdheden voor de barbecue of de houtoven om lekkere pizza’s te maken. Het zwembad ligt op een lager niveau dan het gebouw, en is beschikbaar voor de gasten. De kamers met plafonds met houten balken, vloeren in cotto (gebakken vloertegels) en decoratieve bogen van steen zijn zeer ruim en lumineus. Het interieur is zeer goed onderhouden en elegant. Het gebouw is van alle gemakken voorzien (satelliet TV, verwarmingsinstallatie, wasautomaat, vaatwasser, telefoon). Op verzoek wordt u van een huishoudelijke hulp en een kok voor uw persoonlijke gerechten voorzien.

Het gebouw (6 tweepersoonskamers en 6 badkamers) is onderverdeeld in een villa en een casale. De kamers van de Villa (8 slaapplaatsen – 4 tweepersoonskamers en 4 badkamers) is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een zitkamer met grote open haard, stenen bogen en een glazen deur dat opent naar de tuin, de compleet ingerichte keuken en een badkamer. Op de tussenverdieping bevindt zich 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een privé-badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich een tweede zitkamer met open haard, 2 tweepersoonskamers (waarvan één met privé-badkamer), 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en 1 badkamer. Een solarium met toegang zowel van binnen als van buiten maken de villa compleet. De Casale (4 slaapplaatsen – 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers) is onderverdeeld in een zitkamer/eetkamer met open haard, tafel voor 6 personen, buffetkast met schrijftafel in Art Nouveau stijl, antieke bank en stoelen, compleet ingerichte keuken, 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers (één met douche en bad en één met douche).

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
5 dagen
Casale Cortona (12 bedden)3360 3810  3810 3360 3360 3360
6 dagen
Casale Cortona (12 bedden)3360 3810  3810 3360 3360 3360
7 dagen
Casale Cortona (12 bedden)3360 3810 4360 3810 3360 3360 3360
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten