Villa Sarteano

Luxueuze villa met 14 slaapplaatsen in de Valdichiana, op het platteland van Siena. Zwembad, groot park, air conditioning, internetverbinding, sauna. Schitterend panoramisch uitzicht. Thermale baden en tennisclub in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Sarteano (Siena)

Personen:
14

Villa Sarteano
Villa Sarteano

Ligging

De luxueuze villa bevindt zich in de Valdichiana, op het platteland ten zuid-oosten van Siena.

Sinds de zevende eeuw vòòr Chr. was de zone waar zich de villa bevindt bewoond door de etrusken. een gedeelte van het park dat de woning omringd is dan ook gedecoreerd met authentieke etruskische urnen.
In de achtste eeuw werd in het gebied een kasteel gebouwd die, na een lange vete met Siena, in handen kwam van de Republiek van Orvieto. Nadat het veroverd werd door Perugia, kwam het kasteel in de vijftiende eeuw weer onder toezicht van Siena. Toegevoegd aan het Groothertogdom van Toscane in de tweede helft van de zestiende eeuw, werd het kasteel veranderd tot de actuele villa.


Beschrijving

De lieflijke heuvels van het zuiden van Toscane rijk aan bossen en gecultiveerde velden, de eeuwenoude bomen en de bloemen van het prachtige park dat de villa omringd: dit is het panorama dat men kan bewonderen vanuit de ramen van de historische villa.
Gelegen op het platteland ten zuiden van Siena, is de villa een optimale uitgangsbasis om Montalcino, Pienza, Montepulciano, de abdij van Monte Oliveto Maggiore, Siena en andere belangrijke kunststeden van centraal Italie te bezoeken. Het meer van Trasimeno is eenvoudig bereikbaar met de auto voor aangename dagjes uit. In de omgeving van de villa bevinden zich tevens de thermale baden en een tennisclub.

De villa is omringd door een groot compleet omheind park waarin zich een oud amfitheater, het privé-zwembad (12x4 m; diepte: 1,40 m), twee gazebo's, een tafel om buiten te eten en de benodigdheden voor de barbecue bevinden.
Een dependance vlakbij het zwembad is bestaat uit een keuken, eetkamer, sauna en toilet.
In de italiaanse tuin bevindt zich tevens een meertje.


Inrichting

Het vijf verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 14 gasten in 2 kamers met twee enkele bedden en 5 tweepersoonskamers, en heeft 7 badkamers en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een keuken, berging, eetkamer met direkte toegang tot het park, ruime salon met open haard en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kamer met twee verenigbare éénpersoonsbedden en drie tweepersoonskamers.
De tweede verdieping bestaat uit een kamer met twee verenigbare enkele bedden en twee tweepersoonskamers.
De derde en vierde verdieping hebben hun originele middeleeuwse stijl behouden.

Alle kamers hebben hun eigen privé-badkamer.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, sauna, werkende open haard, air conditioning, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, magnetron, electrische oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter, een ontbijtservice en een huishoudelijke hulp zijn beschikbaar op verzoek.
Op aanvraag is een shuttle service beschikbaar om de vila te bereiken vanaf de parkeerplaats in het centrum van de plaats.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 500 meter van de villa.
Een tennis-club bevindt zich op 1 kilometer van het landgoed.
Enkele thermale baden bevinden zich binnen een straal van 15 kilometer van het landgoed.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Sarteano ( 14 bedden )8835 9315 11315 9315 8835 9315 9315
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten