Villa Agneta

Luxueuze villa uit de zeventiende eeuw met 14 slaapplaatsen tussen Poggibonsi en Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, park met uitzicht over de toscaanse heuvels, internetverbinding. Golfclub en tennisclub in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdelsa

Plaats:
Poggibonsi (Siena)

Personen:
14

Villa Agneta
Villa Agneta

Beschrijving

Binnen de schitterend beschilderde muren van de luxueuze villa lijkt het of we een magische sfeer uit vorige eeuwen inademen. Versierd met kantelen en marmeren beelden, bevindt de villa uit de zeventiende eeuw zich op het platteland rondom Poggibonsi (Siena), in de Valdelsa. Talrijke kunststeden van Toscane, waaronder San Gimignano, Colle Val d`Elsa, Volterra, Siena en Florence zijn eenvoudig bereikbaar met de auto.

Het elegante gebouw met kamers die zijn ingericht met kostbare meubels en voorwerpen is omringd door een groot park rijk aan eeuwenoude cipressen en buxushagen, waarbinnen zich twee meertjes bevinden.

Het privé-zwembad (7x15 m; diepte: 0,60-1,86 m) bevindt zich in het noord-westelijke deel van de tuin, op ongeveer 100 meter van de villa en is gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten. Naast het zwembad bevindt zich een marmeren gazebo waar men het prachtige panorama van de heuvels van de Chianti kan bewonderen.

Een deel van het park is ingericht met tafel en stoelen, zodat de gasten de gerechten buiten kunnen proeven die in het stenen huisje zijn klaargemaakt, of met de benodigdheden voor de barbecue.

Een buitendouche, een wastafel en een dienstbadkamer zijn in het park beschikbaar voor de gasten.

Indien nodig, kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaars van de villa, die in de omgeving wonen.


Inrichting

De villa heeft 3 camere tweepersoonskamers, 2 éénpersoonskamers, 2 kamers met twee enkele bedden, 1 éénpersoons bedbank en 1 éénpersoons slaapbank, met een totaal van 14 slaapplaatsen; bovendien beschikt het over 3 complete badkamers en 1 toilet.
Op de begane grond bevinden zich de keuken, berging, een beschilderd kantoor, de televisiezaal, een lectuurzaal, een salon met piano, de wasserijruimte en een toilet.
De eerste verdieping bestaat uit een speelkamer, woonkamer met open haard, een kamer met hemelbed en garderobe, een éénpersoonskamer, een dubbele kamer met éénpersoons bedbank, een badkamer.
De tweede verdieping is verdeeld over een suite met twee woonkamers, een tweepersoonskamer met open haard en badkamer; twee dubbele kamers (waarvan één met éénpersoons slaapbank), een éénpersoonskamer en een badkamer.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, ventilatoren, werkende open haarden, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, stereo-installatie met CD speler, koelkast, vriezer, electrische oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser, wasautomaat, wasdroger, haardroger, kinderbedden, privé-parkeerplaats.
De volgende diensten zijn op verzoek beschikbaar: huishoudelijke hulp, baby-sitter, kok en ontbijt.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Poggibonsi (2 km).
Een tennisclub bevindt zich op 2 kilometer en een golfclub 11 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Agneta ( 14 bedden )4700 5500 6300 5500 4700 7000 7000
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten