Villa Radi

Voormalig landhuis met 8 slaapplaatsen in de regio van de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia (Siena). Zwembad, tuin, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Schitterend panorama. Manege, golfclub en tennisbanen in de omgeving.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Crete Senesi

Plaats:
Monteroni d`Arbia (Siena)

Personen:
8

Villa Radi
Villa Radi

Beschrijving

De groene heuvels van de Crete Senesi, het zuidelijke deel van Siena, Montalcino en de berg Amiata: dit is het schitterend panorama waar de villa op uitkijkt, die zich op 250 meter hoogte bevindt in de regio van de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia, in de provincie Siena. Het gehele sienese territorium is werldwijd bekend om zijn wijnen en zijn kazen, die de gasten tijdens hun vakantie kunnen proeven. De villa is tevens een perfecte uitgangsbasis om San Gimignano, Volterra, Siena, Montapulciano, Pienza, Florence en andere beroemde toscaanse plaatsen te bezoeken. Eenvoudig bereikbaar met de auto zijn de thermale badplaatsen van Rapolano Terme, Bagno Vignoni en Saturnia. In de omgeving van de villa bevinden zich tevens een golfclub, enkele tennisbanen en een manege.

In de compleet omheinde tuin die het gebouw omringd bevindt zich een hydromassagebad en het privé-zwembad (7x14 m; diepte: 1,00-2,00 m). De rand van het zwembad is ingericht met tafels, ligbedden en parasols.
Het is mogelijk om onder het grote portiek dat is ingericht met tafel en stoelen, te eten.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellend gebouw bestaat uit een keuken; woonkamer met leeshoek; ruime salon met eetgedeelte, woongedeelte en studio; wasserijruimte; vier tweepersoonskamers (waarvan één op de begane grond) en drie badkamers (één op de begane grond), met een totaal van 8 slaapplaatsen.


Accessoires en faciliteiten

De villa beschikt over een zwembad, barbecue, werkende open haard, air conditioning, satelliet TV, internetverbinding, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer, kinderbedden, enkele mountainbikes, privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Ville di Corsano (2 km).
Een manege, een golfclub en een tennisclub bevinden zich binnen een straal van 10 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Radi ( 8 bedden )        1200 €
5 dagen
Villa Radi ( 8 bedden )        1500 €
7 dagen
Villa Radi ( 8 bedden )2100 €2600 €2900 €3600 €2900 €2600 €2100 €2600 €1850 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten