Villa’s met Zwembad te huur voor vakantie in LuccaLucca
Wil je een vakantie doorbrengen in Lucca?
Ons kantoor presenteert een selectie villa’s te huur voor vakanties in Lucca en in Toscane (villa’s met zwembad in de belangrijkste kunststeden van de regio en in de heuvels, middeleeuwse kastelen in panorama positie en oude pachtboerderijen zorgvuldig gerenoveerd en getransformeerd tot villa’s die voorzien zijn van alle comfort).

Lucca geniet wereldwijde bekendheid vanwege de stadsmuur die ook nu nog de stad omringt en die stamt uit de XVI-XVII eeuw. Binnen de muren ligt het historische centrum van Lucca welke zo rijk is aan monumenten dat recentelijk is voorgesteld deze op te nemen in de lijst van het werelderfgoed van UNESCO. Lucca is een ideale uitgangsbasis voor tochten naar de bergen van Garfagnana en Lunigiana. Ook de stranden van Versilia zijn eenvoudig met de auto te bereiken

Kies van deze pagina en van onze website een villa voor een vakantie in Lucca. Gegarandeerd vindt je een villa met zwembad die voldoet aan jouw wensen.

 

Villa Marino Villa Marino

Elegante villa met 10/14 slaapplaatsen tussen Forte dei Marmi en Viareggio (Lucca), in de Versilia. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Golfclub, manege en tennisbanen in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over de kust en de Tyrrheense zee.

7 dagen: min: 4000 € - max: 7735 €
Meer details
Villa Tiglio Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Villa Valentina Villa Valentina

Vakantievilla vlakbij Lucca, in Monsagrati. 8/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2800 €
Meer details
Landhuis Vigne Landhuis Vigne

Landhuis voor vakanties met zwembad te huur in Castelnuovo Garfagnana (Lucca), op de heuvels van de Garfagnana. 6 slaapplaatsen, internetverbinding, satelliet TV, barbecue, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1870 €
Meer details
Landhuis Fontana Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2465 €
Meer details
Villa Lucca Villa Lucca

Villa met zwembad te huur in Lucca niet ver van zee en het strand van Viareggio in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin

7 dagen: min: 1512 € - max: 2126 €
Meer details
Landhuis Camaiore Landhuis Camaiore

Landhuis met 6+2 slaapplaatsen voor vakanties op de heuvels tussen Lucca en Montecatini Terme, in Lappato, op enkele kilometers van Viareggio en de toeristische lokaliteiten van de Versilia. Zwembad, tuin, internetverbinding, kinderspelen, barbecue. Tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1160 € - max: 2005 €
Meer details
Villa Francesca Villa Francesca

Oude villa in Bagni di Lucca, in de Garfagnana. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, sauna, hydromassage, internetverbinding, barbecue. Thermale baden in de omgeving. Op enkele kilometers van de stranden van Viareggio.

7 dagen: min: 2700 € - max: 3700 €
Meer details
Villa Cinquale Villa Cinquale

Luxe villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van Forte dei Marmi (Lucca), in Versilia. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, houtoven, air conditioning. Maximale privacy.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6220 €
Meer details
Landhuis Mary Landhuis Mary

Vakantielandhuis in Coreglia Antelminelli, in de omgeving van Barga (Lucca), in de Garfagnana. 4 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1140 € - max: 1945 €
Meer details
Villa Sassorosso Villa Sassorosso

Villa uit de zestiende eeuw op een panoramische positie tussen Lucca en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin en privé-zwembad.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1850 €
Meer details
Camaiore House Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 € - max: 955 €
Meer details
Villa Camaiore Villa Camaiore

Vakantievilla in de Versilia, in Camaiore (Lucca), aan de voet van de Apuane Alpen. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbiding, air conditioning, groot tuin. Op enkele kilometers van de stranden van Lido di Camaiore en Viareggio.

7 dagen: min: 2220 € - max: 4140 €
Meer details
Villa Moriano Villa Moriano

Elegante villa voor vakanties in Lucca, op enkele kilometers van de Garfagnana, de Apuane Alpen en de stranden van de Versilia. 16 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding, hydromassage, toscaanse kooklessen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2500 € - max: 5500 €
Meer details
Villa La Veduta Villa La Veduta

Elegante villa met 8+2 slaapplaatsen op korte afstand van de stranden van de Versilia en op enkele kilometers van Lucca. Zwembad,  ping-pongtafel, internet verbinding, air conditioning, fitness-ruimte, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht, golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4965 € - max: 8275 €
Meer details
Landhuis Versilia Landhuis Versilia

Landhuis met 11 slaapplaatsen voor vakanties in Segromigno in Monte (Lucca), op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. In de grote tuin bevinden zich het zwembad, voetbalveld, hydromassagebad en ping-pongtafel. Internetverbinding; tennisclub en manege in de nabijheid.

7 dagen: min: 3040 € - max: 4560 €
Meer details
Villa Lucchese Villa Lucchese

Historische villa uit het einde van de veertiende eeuw met prachtig uitzicht over de vlakte van Lucca op enkele kilometers van het centrum van Lucca en de stranden van de Versilia. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, ping-pongtafel, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 2015 € - max: 3260 €
Meer details
Villa Ponsacco Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details
Casale Claudio Casale Claudio

Landhuis voor vakanties in de Versilia, in Pieve Santo Stefano, op 25 kilometers van de stranden van de Versilia. 12/16 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 800 € - max: 3850 €
Meer details
Villa Versilia Villa Versilia

Villa Versilia, Villa met privé-zwembad tussen de Apuane Alpen en de Riviera della Versilia op slechts 5 km van Viareggio, 7/9 slaapplaatsen, airconditioning.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3416 €
Meer details
Casale Massarosa Casale Massarosa

Villa voor vakanties op de heuvels van de Versilia, vlakbij Massarosa (Lucca). 8/10 slaapplaatsen, tuin, houtoven, barbecue, zwembad voor kinderen. Maximale privacy. Op enkele kilometers van Viareggio en van den stranden van de Versilia. Mogelijkheid om boten te huren.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2615 €
Meer details
Villa Stefy Villa Stefy

Elegante villa voor vakanties in Versilia, in Capannori, op enkele kilometers van Lucca. 10/14 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, speelplaats voor kinderen, internetverbinding.

7 dagen: min: 3240 € - max: 4660 €
Meer details
Villa Montecarlo Villa Montecarlo

Vakantievilla in Montecarlo (Lucca), op enkele Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. 10/13 slaapplaatsen, zwembad.

7 dagen: min: 1890 € - max: 2390 €
Meer details