Villa’s voor vakantie in ChiantiChianti
Florenceholidays.com, gespecialiseerd in de verhuur van villa’s en vakantiehuizen, heeft vele villa’s te huur voor vakanties in de Chianti en in Toscane (villa’s met privé-zwembad, villa’s in de heuvels, luxueuze appartementen in villa, middeleeuwse kastelen in dominante positie of appartementen in agritoerisme).

In het uitgestrekte territorium van de Chianti Classico, verdeeld over de provincies Florence en Siena en bezaaid met interessante middeleeuwse plaatsjes, is recentelijk het ‘Parco Ciclistico del Chianti’ gecreëerd. Hierdoor ontstaat een extra mogelijkheid om de zoete heuvels met wijn- en olijfgaarden te bezoeken op zoek naar de juweeltjes van kunst uit de Toscaanse geschiedenis, met de mogelijkheid ter plekke te proeven van de wijn, olie en andere locale agrarische producten.

Een villa in Chianti is de ideale manier om dit geweldige groene heuvellandschap te bezoeken.

Kies uit onze villa’s met zwembad in de Chianti de beste accommodatie voor jouw volgende vakantie in de Toscaanse heuvels.

 

Villa Botticelli Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Santa Lucia Villa Santa Lucia

Luxe villa voor verhuur in Staggia Senese, in de omgeving van Monteriggioni (Siena), in de Valdelsa. 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internetverbinding, air conditioning. Mogelijkheid om diners te organiseren.

7 dagen: min: 3640 € - max: 6440 €
Meer details