Te huur Villa’s in FlorenceFlorence
Florenceholidays.com heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van villa’s met zwembad in Florence en omliggende heuvels (villa’s met zwembad in de directe omgeving van Florence of in de heuvels van Mugello, oude landhuizen die zijn omgebouwd tot luxueuze villa’s met zwembad voor vakanties in het Toscaanse landschap, appartementen in villa).

Kunststad bij uitstek, Florence stond aan de wieg van de renaissance. Het historische centrum is vol met bewaarde werken van grote Italiaanse kunstenaars: van Giotto tot Michelangelo, terwijl de omgeving van Florence bezaaid is met dorpjes en stadjes die vele kunstschatten en een nog relatief onbekende Toscaanse cultuur herbergen. De stad en de provincie Florence zijn ook bovendien populair bij de liefhebbers van gastronomie.

Als je een vakantie aan het organiseren bent in Florence, zoek dan op onze website de meest ideale accommodatie voor jouw verblijf in Toscane.

Kies op onze website een villa in Florence voor jouw vakantie in Toscane

 

Villa S Giovanni Villa S Giovanni

Historische italiaanse vakantievilla vlakbij San Miniato (Florence) in Toscane . Villa met 8/10 bedden en privé zwembad

7 dagen: min: 1450 € - max: 2900 €
Meer details
Villa Botticelli Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Barbara Villa Barbara

Villa te huur vlakbij Pistoia tussen Pisa en Florence in Toscane . De villa (18 slapplaatsen) bevindt zich in de heuvels van Montealbano met een prachtig uitzicht op de vallei . Zwembad

7 dagen: min: 1000 € - max: 4000 €
Meer details
Villa Pisa Villa Pisa

Luxe villa in San Miniato vlakbij Florence in Toscane. Luxe villa met 14 slaapplaatsen, airconditioning, tuin, zwembad, golfbaan in de omgeving.

7 dagen: min: 5545 € - max: 6600 €
Meer details
Villa Fucecchio Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details