Villa`s met Zwembad te hurr voor vakantie in PistoiaPistoia
Zoals vele Toscaanse steden is ook Pistoia rijk aan monumenten bovenal stammend uit de middeleeuwen. Pistoia werd gesticht door de Romeinen in de 2e eeuw v.Cl en beleefde haar gloriedagen tussen de 11e en 13e eeuw. In diezelfde periode werden tevens de meest interessante monumenten gebouwd: de Dom, S. Bartolomeo in Pantano, S. Andrea, S. Giovanni Fuoricivitas en Palazzo del Comune. Aan de ontwikkeling van Pistoia kwam een einde door uitbreiding van Lucca en Florence in 1329

Florenceholidays.com heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van villa’s in Pistoia en in Toscane (villa’s met zwembad, villa’s aan zee en in de heuvels, appartementen in agritoerisme en tot villa’s omgebouwde landhuizen.

Als je een vakantie aan het organiseren bent in Pistoia en de Pistoiese Apennijnen kijk dan op deze pagina en op onze website bij villa’s met zwembad in Pistoia voor de villa die voldoet aan jouw wensen.

Kies een villa met zwembad in Pistoia voor je volgende vakantie in Toscane

 

Villa Claudio Villa Claudio

Lieflijke villa met 9+2 slaapplaatsen op het platteland rondom Pistoia, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in de Valdinievole. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, kinderspeelplaats. Golfclub, manege, tennisclub en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1335 € - max: 2865 €
Meer details
Villa Montecatini Villa Montecatini

Vakantievilla in Montecatini, in de Valdinievole, vlakbij Pistoia. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue. Thermale baden en manege met paardrijschool in de omgeving. Excursies te paard.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2300 €
Meer details
Villa Pistoia Villa Pistoia

Plattelandsvilla uit de XIXe eeuw in Valdinievole, op enkele kilometers van Pistoia. 12/19 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. Landgoed van 20 compleet omheinde hectare.

7 dagen: min: 3735 € - max: 5415 €
Meer details
Villa Barbara Villa Barbara

Villa te huur vlakbij Pistoia tussen Pisa en Florence in Toscane . De villa (18 slapplaatsen) bevindt zich in de heuvels van Montealbano met een prachtig uitzicht op de vallei . Zwembad

7 dagen: min: 1000 € - max: 4000 €
Meer details
Villa Valdinievole Villa Valdinievole

Elegante villa uit de eerste helft van de negentiende eeuw vlakbij Montecatini Terme (Pistoia) en zijn thermale baden, in Valdinievole. 10+2 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 2445 € - max: 5425 €
Meer details
Villa Cozzile Villa Cozzile

Villa met 10+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montecatini Terme (Pistoia), in Valdinievole. Grote tuin, zwembad met hydromassage, kleine sportzaal, barbecue. Golfclub en thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1790 € - max: 2980 €
Meer details