Te huur Villa’s met Zwembad PisaFlorenceholidays.com heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van villa’s voor vakanties in Pisa en in Toscane (villa’s in de heuvels, luxueuze appartementen in villa, elegante villa’s met privé-zwembad of middeleeuwse kastelen op dominantie posities).

Pisa strijd ook tegenwoordig nog met de Toscaanse hoofdstad en historische rivaal Florence om schoonheid en rijkdom van het historische centrum, waarvan bovenal de Dom, het baptisterium, het Camposanto en de toren van Pisa wereldwijde beroemdheid genieten. Ter herinnering aan haar verleden als maritieme republiek vindt er iedere vier jaar in Pisa de "Palio delle Repubbliche Marinare" plaats waar ook de steden Venetië, Genova en Amalfi aan deelnemen.

Een villa in Pisa is de ideale manier om deze prachtige stad en nabije omgeving te bezoeken.

Vind op deze pagina en op onze website de beste accommodatie voor jouw volgende vakantie in Pisa.

 

Villa Casciana Villa Casciana

Huurvilla voor vakanties in de laaggelegen Valdarno, tussen Pisa en Livorno, in Casciano Terme. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internetverbinding, proeverijen, kookcursussen. Thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1240 € - max: 2290 €
Meer details
Villa Tiglio Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details
Villa Ponsacco Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details