Villa’s met Zwembad te huur voor vakantie in CasentinoCasentino
Casentino is een van de vier valleien van de provincie Arezzo. Hier ontspringt de Arno, de meest belangrijke rivier van Toscane. Casentino heeft minder te bieden dan de meest belangrijke kunstcentra van de regio, maar is hoe dan ook rijk aan kastelen en romantische kerkjes. De moeite waard zijn bovendien ‘Santuario della Verna’ en ‘Eremo di Camaldoli’. Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi, Monte Falterona en Campigna.

Florenceholidays.com, gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en vakantiehuizen, presenteert een ruime keuze aan villa’s voor vakanties in Toscane (villa’s met en zonder zwembad, villa’s gelegen in de Toscaanse heuvels, luxueuze kastelen en appartementen in villa of agritoerisme).

Voor je volgende vakantie in de fantastische vallei van Casentino zoek je tussen de villa’s in Casentino op deze pagina en op onze Internetsite de villa die het beste past bij jouw wensen.

Kies een villa met zwembad in Casentino voor je volgende vakantie in Toscane.

 

Villa Casentino Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 € - max: 2970 €
Meer details
Villa Gusi Villa Gusi

Elegante villa met 12+2 slaapplaatsen in Casentino, vlakbij Arezzo. Grote tuin, panoramisch zwembad, kinderspeelplaats, tennisbaan, houtoven, barbecue, tafelvoetbal, biljart, ping-pongtafel, internetverbinding. Organisering van bezoeken aan olijvenpersingen en wijnkelders.

7 dagen: min: 1900 € - max: 3150 €
Meer details
Villa Isabelle Villa Isabelle

Villa met zwembad voor vakanties vlakbij Subbiano (Arezzo), in Casentino. 12 slaapplaatsen, tuin, internetverbinding, speelgelegenheid voor kinderen. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht over de heuvels van het Casentino.

7 dagen: min: 1665 € - max: 3335 €
Meer details
Landhuis Castelfranco Landhuis Castelfranco

Oud landhuis met zwembad op de grens van de Chianti en het Casentino, in Castelfranco di Sopra (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, schitterend panorama, barbecue.

7 dagen: min: 1070 € - max: 2010 €
Meer details
Landhuis Rassina Landhuis Rassina

Mooie moderne woning met 7 slaapplaatsen vlakbij Rassina (Arezzo), in het Casentino. Tuin, panoramisch zwembad, barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 € - max: 1675 €
Meer details
Landhuis Lino Landhuis Lino

Landhuis met 16 slaapplaatsen vlakbij Subbiano (Arezzo), in het Casentino. Grote tuin, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 950 € - max: 4490 €
Meer details
Villa Arezzo Villa Arezzo

Prachtige luxe villa vlakbij Arezzo, voor vakanties in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, air conditioning. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 3380 € - max: 5630 €
Meer details
Villa Cipressi Villa Cipressi

Villa uit de vijftiende euw met 10+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, vlakbij Capolona (Arezzo). Zwembad, grote tuin, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 € - max: 2770 €
Meer details
Villa Valtiberina Villa Valtiberina

Villa met zwembad in de Valtiberina, vlakbij Sansepolcro (Arezzo). Villa met 16+1 slaapplaatsen, park, panoramisch uitzicht, internet, satelliet TV, barbecue, garage.

7 dagen: min: 1600 € - max: 4933 €
Meer details