Te huur huizen voor vakanties in ArezzoArezzo
Arezzo, stad van de �Giostra del Saracino� en �Mercato dell�antiquariato�, is een van de oudere steden van Toscane en trekt jaarlijks duizenden toeristen uit de hele wereld.

Florenceholidays.com heeft vele vakantiehuizen te huur voor vakanties in Toscane ( vakantiehuizen in de natuur, luxueuze appartementen in vakantiehuis, elegante vakantiehuizen met priv�-zwembad of middeleeuwse kastelen in dominante positie ).

Een vakantiehuis in Arezzo is de beste manier om een bezoek te brengen aan deze geweldige stad en het omringende landschap.

Vind op deze pagina en op onze site de beste accommodatie voor je volgende vakantie in de omgeving van Arezzo

Landhuis Capanna Landhuis Capanna

Lieflijk landhuis met 4+1 slaapplaatsen op het platteland ten zuiden van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, barbecue, houtoven, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub op enkele minuten.

7 dagen: min: 535 � - max: 1265 �Meer details
Landhuis Marcos Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 � - max: 1400 �Meer details
Villa Corso Villa Corso

Villa met zwembad te huur in de omgeving van Arezzo, Toscane. Villa met 14/15 slaapplaatsen, panorama uitzicht

7 dagen: min: 1125 � - max: 2500 �Meer details
Villa Alberoro Villa Alberoro

Mooie villa met 10 slaapplaatsen op een panoramische positie in de Valdichiana, in de omgeving van Monte San Savino (Arezzo). Grote tuin, zwembad, internet verbinding, air conditioning, barbecue. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1065 � - max: 2535 �Meer details
Landhuis Lucignano Landhuis Lucignano

Landhuis voor vakanties in de Valdichiana, in Lucignano, in de provincie Arezzo. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 500 � - max: 900 �Meer details
Landhuis Campigiallo Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 � - max: 2120 �Meer details
Landhuis Lory Landhuis Lory

Landhuis met 8+7 slaapplaatsen in Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad met hydromassage, biologische moestuin, barbecue, internetverbinding, kinderspeelplaats. Tennisclub, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 � - max: 2300 �Meer details
Villa Castello Villa Castello

Elegante "Historische residentie" met 9 slaapplaatsen in de Valtiberina, in Sansepolcro (Arezzo). Zwembad, groot park, ingewijde privé-kapel, internetverbinding. Thermale baden, manege, golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 � - max: 1900 �Meer details
Villa Sansepolcro Villa Sansepolcro

Villa met zwembad voor een vakantie in Sansepolcro (Arezzo) in Toscane. Villa met 7 slaapplaatsen. Internet verbinding. Op verzoek gratis Yoga lessen.

7 dagen: min: 1063 � - max: 1688 �Meer details
Villa Casentino Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 � - max: 2970 �Meer details
Villa Olivo Villa Olivo

Landhuis in de heuvels van Toscane vlakbij Arezzo tussen Loro Ciuffenna en Terranova Bracciolini in Valdarno. Zwembad, hydromassage, zonneterras, internetverbinding. 10/14 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1800 � - max: 2935 �Meer details
Villa Cascina Villa Cascina

Oude villa in de omgeving van Cortona, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6+2 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, barbecue, kinderspelen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1330 � - max: 3990 �Meer details
Villa Gusi Villa Gusi

Elegante villa met 12+2 slaapplaatsen in Casentino, vlakbij Arezzo. Grote tuin, panoramisch zwembad, kinderspeelplaats, tennisbaan, houtoven, barbecue, tafelvoetbal, biljart, ping-pongtafel, internetverbinding. Organisering van bezoeken aan olijvenpersingen en wijnkelders.

7 dagen: min: 1900 � - max: 3150 �Meer details
Villa Cellini Villa Cellini

Luxe villa in de Val d`Orcia tussen Montepulciano en Pienza. Siena en Arezzo zijn eenvoudig bereikbaar. Schitterende panoramische ligging. Exclusieve tuin en zwembad. WI-FI internetverbinding. Golfbanen en thermale baden in de nabijheid. 8+2 slaapplaatsen

7 dagen: min: 2500 � - max: 4140 �Meer details
Villa Bucolica Villa Bucolica

Villa met privé-zwembad te huur in Toscane nabij Cortona (Arezzo). 10/11 slaapplaatsen, tuin, internet verbinding en parkeerplaats.

7 dagen: min: 1200 � - max: 2400 �Meer details
Villa Angelo Villa Angelo

Vakantievilla vlakbij Cortona (Arezzo), in de Valdichian. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, hydromassage, kinderspelen.

7 dagen: min: 1200 � - max: 2250 �Meer details
Villa Isabelle Villa Isabelle

Villa met zwembad voor vakanties vlakbij Subbiano (Arezzo), in Casentino. 12 slaapplaatsen, tuin, internetverbinding, speelgelegenheid voor kinderen. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht over de heuvels van het Casentino.

7 dagen: min: 1665 � - max: 3335 �Meer details
Villa Vigneto Villa Vigneto

Villa met 10/12 slaapplaatsen in de omgeving van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding, uitzicht over Arezzo. Tennisbanen en manege in de nabijheid.

7 dagen: min: 2990 � - max: 4390 �Meer details
Villa Cortona Villa Cortona

Voormalig landhuis veranderd tot vakantievilla in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino, vlakbij Cortona (Arezzo). 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1815 � - max: 3250 �Meer details
Landhuis Castelfranco Landhuis Castelfranco

Oud landhuis met zwembad op de grens van de Chianti en het Casentino, in Castelfranco di Sopra (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, schitterend panorama, barbecue.

7 dagen: min: 1070 � - max: 2010 �Meer details
Landhuis Elisabeth Landhuis Elisabeth

Landhuis voor vakanties in de Valdichiana, in Marciano della Chiana, in de provincie Arezzo. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding, kookcursussen.

7 dagen: min: 1986 � - max: 2383 �Meer details
Landhuis Rassina Landhuis Rassina

Mooie moderne woning met 7 slaapplaatsen vlakbij Rassina (Arezzo), in het Casentino. Tuin, panoramisch zwembad, barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 � - max: 1675 �Meer details
Villa Simonetta Villa Simonetta

Villa met 6 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo) en de Abdij van Farneta. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 985 � - max: 1680 �Meer details
Landhuis Lino Landhuis Lino

Landhuis met 16 slaapplaatsen vlakbij Subbiano (Arezzo), in het Casentino. Grote tuin, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 950 � - max: 4490 �Meer details
Landhuis Arezzo Landhuis Arezzo

Landhuis met 8+3 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, in de omgeving van Arezzo. Grote tuin, zwembad met hydromassage, barbecue, houtoven, air conditioning, internet verbinding. Manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1375 � - max: 4125 �Meer details
Landhuis Ginepro Landhuis Ginepro

Landhuis met 5+1 slaapplaatsen in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). Zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Schitterend uitzicht over het omringende landschap.

7 dagen: min: 555 � - max: 2595 �Meer details
Villa Mauro Villa Mauro

Vakantievilla vlakbij Cortona, in Terontola (Arezzo), in de Valdichiana. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding, kleine sportplaats.

7 dagen: min: 1335 � - max: 3335 �Meer details
Villa Scannagallo Villa Scannagallo

Villa voor vakanties in de omgeving van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 18/22 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, groot park. Verblijven toegankelijk voor gehandicapten.

7 dagen: min: 2650 � - max: 5300 �Meer details
Villa Valdarno Villa Valdarno

Villa met 8 slaapplaatsen in Pergine Valdarno (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Tuin, zwembad, houtoven.

7 dagen: min: 1500 � - max: 2200 �Meer details
Villa Montecchio Villa Montecchio

Middeleeuwse uitkijktoren veranderd tot vakantievilla in Montecchio di Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 9 slaapplaatsen, zwembad, tuin, air conditioning, internetverbinding, finse sauna.

7 dagen: min: 1125 � - max: 1750 �Meer details
Villa Fioremma Villa Fioremma

Elegante villa met 18+4 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij het oude dorpje Lucignano (Arezzo). Groot park, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Manege, tennisbanen, thermale baden en golfclub op enkele kilometer.

7 dagen: min: 3250 � - max: 6190 �Meer details
Villa Marciano Villa Marciano

Villa met 8+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, in Civitella in Val di Chiana, in de provincie Arezzo. Grote tuin, zwembad, internetverbinding. Outlet en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1735 � - max: 3335 �Meer details
Villa Castiglion Fiorentino Villa Castiglion Fiorentino

Voormalig landhuis met 9+3 slaapplaatsen op een panoramische positie in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino (Arezzo). Zwembad, barbecue, houtoven, kinderspeelplaats, air conditioning, internetverbinding. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1735 � - max: 2665 �Meer details
Palazzo delle Rose Palazzo delle Rose

Oude luxueuze villa in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 8/10/12 slaapplaatsen, privezwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 2345 � - max: 5290 �Meer details
Villa Casale Cortona Villa Casale Cortona

Elegante luxe villa met grote tuin en zwembad in de omgeving van Cortona, in de Valdichiana, ten zuiden van Arezzo. 12 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, Internetverbinding.

7 dagen: min: 3360 � - max: 4360 �Meer details
Villa Jacopo Villa Jacopo

Luxueuze villa voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona, in de provincie Arezzo. 10 slaapplaatsen, zwembad, sportplaats, hydromassage, internet, satelliet TV, ping-pongtafel, barbecue. Tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1495 � - max: 2890 �Meer details
Villa Arezzo Villa Arezzo

Prachtige luxe villa vlakbij Arezzo, voor vakanties in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, air conditioning. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 3380 � - max: 5630 �Meer details
Villa Rita Villa Rita

Elegant voormalig landhuis veranderd tot luxe villa met 10+4 slaapplaatsen vlakbij Bucine (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Zwembad, grote tuin, sauna, hydromassage, internetverbinding, air conditioning. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4500 � - max: 5500 �Meer details
Villa Castiglione Villa Castiglione

Elegante villa met 18+6 slaapplaatsen in de omgeving van Castiglion Fiorentino (Arezzo), in de Valchiana. Groot park, twee zwembaden, sauna, hydromassage, barbecue, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 6920 � - max: 8575 �Meer details
Villa Cipressi Villa Cipressi

Villa uit de vijftiende euw met 10+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, vlakbij Capolona (Arezzo). Zwembad, grote tuin, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 � - max: 2770 �Meer details
Villa Fontana Villa Fontana

Luxueuze villa met 14+5 slaapplaatsen op enkele kilometers van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad, barbecue, turks bad, hydromassage, air conditioning, internet verbinding. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 5200 � - max: 7500 �Meer details
Landhuis Stocchi Landhuis Stocchi

Oude landhuis voor vakanties vlakbij Arezzo, in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, tuin, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2550 � - max: 4350 �Meer details
Landhuis Lavanda Landhuis Lavanda

Landhuis voor vakanties in de Valdarno, in Montevarchi (Arezzo). 3/5 slaapplaatsen, zwembad, tuin, kookcursussen.

7 dagen: min: 760 � - max: 1170 �Meer details
Landhuis Cortona Landhuis Cortona

Oud landhuis in de omgeving van Cortona, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 10/14 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, hydromassage.

7 dagen: min: 2500 � - max: 3500 �Meer details
Landhuis Greppia Landhuis Greppia

Landhuis voor vakantie in de Valdichiana, vlakbij Cortona, in de provincie Arezzo. 8/10 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, air conditioning. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1500 � - max: 2700 �Meer details
Landhuis Valdichiana Landhuis Valdichiana

Landhuis met 12+6 slaapplaatsen in Valdichiana, vlakbij Lucignano (Arezzo). Zwembad, groot park, kinderspelplaats, internet verbinding, air conditioning, houtoven. Tennisclub, manege, golfclub en thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3500 � - max: 4500 �Meer details
Villa Valtiberina Villa Valtiberina

Villa met zwembad in de Valtiberina, vlakbij Sansepolcro (Arezzo). Villa met 16+1 slaapplaatsen, park, panoramisch uitzicht, internet, satelliet TV, barbecue, garage.

7 dagen: min: 1600 � - max: 4933 �Meer details
Villa Ventura Villa Ventura

Villa te huur voor vakantie vlakbij Arezzo in Toscane . Villa met 10/12 bedden, zwembad, uitzicht

7 dagen: min: 1850 � - max: 2200 �Meer details
Villa Torre Medioevale Villa Torre Medioevale

Luxueuze villa met zwembad in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 1490 � - max: 3850 �Meer details
Villa Del Poggio Villa Del Poggio

Vakantievilla met zwembad te huur nabij Arezzo in Toscane. Villa met 6/8/10 slaapplaatsen, ruime tuin, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 1255 � - max: 3060 �Meer details
Villa Lucia Villa Lucia

Villa in de Valdichiana, in Cortona, in de provincie Arezzo. 6/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, air conditioning. Mogelijkheid aan wandelen en excursies op de mountain bike.

7 dagen: min: 1650 � - max: 3300 �Meer details
Villa Lucignano Villa Lucignano

Villa in de Valdichiana, in de omgeving van Lucignano (Arezzo). 10 slaapplaatsen, priv�-zwembad, grote tuin, barbecue, satelliet TV.

7 dagen: min: 2790 � - max: 4090 �Meer details
Villa Lilly Villa Lilly

Villa met 8 slaapplaatsen in Lucignano (Arezzo), in de Valdichiana. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding. Thermale baden, golfclub, manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1980 � - max: 2900 �Meer details
Villa Bettolle Villa Bettolle

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 10/12 slaapplaatsen, hydromassage, sportplaats, satelliet TV, internet, barbecue, ping-pong. Manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1355 � - max: 2810 �Meer details
Villa Irene Villa Irene

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, op de grens tussen de provincies Arezzo en Siena, in Lucignano. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internet verbinding. Ruimtes toegankelijk voor personen met een handicap.

7 dagen: min: 1500 � - max: 3000 �Meer details
Villa Poggiolo Villa Poggiolo

Vakantievilla vlakbij Arezzo, in de Valdichiana. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 1425 � - max: 2970 �Meer details
Villa Monte S Savino Villa Monte S Savino

Typisch toscaanse woning vlakbij Monte San Savino, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1000 � - max: 1800 �Meer details
Villa Paolo Villa Paolo

Villa voor vakanties in de Hoge Valdarno, in de omgeving van Loro Ciufenna (Arezzo). 10/13 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, internetverbinding, 3 garages, grote omheinde tuin.

7 dagen: min: 1520 � - max: 3100 �Meer details
Villa Creti Villa Creti

Leuke vakantievilla in het hart van de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 6 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, tennisclub, manege en een oulet in de omgeving.

7 dagen: min: 1750 � - max: 2850 �Meer details
Villa Bocena Villa Bocena

Sierlijk villa voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 7 slaapplaatsen, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 1345 � - max: 2490 �Meer details
Villa Civitella Villa Civitella

Vakantievilla in Civitella in Val di Chiana (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, groot tuin en practhige uitzicht.

7 dagen: min: 2080 � - max: 3205 �Meer details
Villa Belvedere Villa Belvedere

Villa voor vakanties in de omgeving van Arezzo, in de Valtiberina. 12/14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, kooklessen, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2600 � - max: 4100 �Meer details
Villa Fabiane Villa Fabiane

Villa in Monte San Savino in de Valdichiana tussen Siena en Arezzo. Panoramische positie. Rustig en geisoleerd. Zwembad, tuin, parkeerplaats. 10+2 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1500 � - max: 3500 �Meer details
Villa Petraia Villa Petraia

Villa met 12 slaapplaatsen in Lucignano (Arezzo), in de Valdichiana. Zwembad, barbecue, internetverbinding, adembenemend uitzicht over de onderliggende vallei. Thermale baden, golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1290 � - max: 3940 �Meer details
Villa Carmen Villa Carmen

Villa met 7 slaapplaatsen in de provincie Arezzo, in de omgeving van Cortona, in Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1200 � - max: 2100 �Meer details
Villa Campo Villa Campo

Villa met 14 slaapplaatsen op het platteland rondom Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad, barbecue. Thermale baden, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2500 � - max: 3700 �Meer details
Villa Tuscia Villa Tuscia

Landhuis uit de negentiende eeuw met 9 slaapplaatsen vlakbij Foiano della Chiana (Arezzo), in de Valdichiana. Zwembad, kinderspeelplaats, air conditioning, internet verbinding, mooi panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1435 � - max: 2460 �Meer details
Agritoerisme Arezzo Agritoerisme Arezzo

Appartementen in villa te huur met zwembad op het platteland van Arezzo. Appartementen met 2 tot 4 slaapplaatsen, air conditioning, zwembad

7 dagen: min: 490 � - max: 1120 �Meer details
Agritoerisme Cortona Agritoerisme Cortona

Appartementen in Agritoerisme te huur voor Vakanties in Cortona (Arezzo). 2/8 slaapplaatsen, tuin, hydromassage, zwembad.

7 dagen: min: 420 � - max: 1350 �Meer details