Landhuis Lucignano

Landhuis voor vakanties in de Valdichiana, in Lucignano, in de provincie Arezzo. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, schitterend panorama.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Lucignano (Arezzo)

Personen:
5+1

Landhuis Lucignano
Landhuis Lucignano

Het landhuis (5+1 slaapplaatsen) is gelegen op een panoramische positie op een heuvel van de aretijnse Valdichiana. Het middeleeuwse dorpje Lucignano ligt op enkele minuten lopen. Belangrijke historische steden van Toscane, zoals Arezzo, Pienza, Cortona, Siena, Montalcino en Montepulciano zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto voor aangename dagtrips om zo de schatten van de kunst en de toscaanse keuken te leren kennen.

Het landhuis kijkt uit op het schitterendelandschap rondom en op Lucignano. In de tuin naast het gebouw bevindt zich het zwembad. Een veranda is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.

Het landhuis is voorzien van een satelliet TV, DVD speler, CD speler, internet verbinding, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer, haardroger, electrische oven, wieg en parkeerplaats.

Het landhuis (1 tweepersoonskamer, 1 driepersoonskamer + éénpersonsslaapbank en 1 badkamer) is verdeeld over twee verdiepingen.
De begane grond bestaat uit een ruime zitkamer/eetkamer met open haard en éénpersoonsslaapbank en de keuken.
Op de eerste verdieping bevinden zich 1 driepersoonskamer, 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer met douche.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Lucignano (5+1 bedden)500 700 900 700 500 700 700
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten