Te huur vakantiehuizen in SansepolcroSansepolcro is een middeleeuws plaatsje in de omgeving van Arezzo. Het is de geboorteplaats van de beroemde schilder Piero della Francesca, Sansepolcro en tevens de stad van de Palio della Balestra, dat ieder jaar in september plaatsvindt ter ere van Sant’Egidio.

Florenceholidays.com biedt een uitgebreide keuze aan vakantiehuizen in Toscane (vakantiehuizen met zwembad, oude kastelen, landelijk gelegen woningen omgebouwd tot vakantiehuis).

Ben je een vakantie aan het plannen in de omgeving van Arezzo?
Op deze pagina presenteren we je een selectie te huren vakantiehuizen voor een vakantie in Sansepolcro.

Kies op deze pagina en op onze website het vakantiehuis voor jouw vakantie in Sansepolcro

 

Villa Castello Villa Castello

Elegante "Historische residentie" met 9 slaapplaatsen in de Valtiberina, in Sansepolcro (Arezzo). Zwembad, groot park, ingewijde privé-kapel, internetverbinding. Thermale baden, manege, golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 € - max: 1900 €
Meer details
Villa Sansepolcro Villa Sansepolcro

Villa met zwembad voor een vakantie in Sansepolcro (Arezzo) in Toscane. Villa met 7 slaapplaatsen. Internet verbinding. Op verzoek gratis Yoga lessen.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1688 €
Meer details
Villa Casentino Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 € - max: 2970 €
Meer details
Palazzo delle Rose Palazzo delle Rose

Oude luxueuze villa in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 8/10/12 slaapplaatsen, privezwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 2345 € - max: 5290 €
Meer details
Villa Valtiberina Villa Valtiberina

Villa met zwembad in de Valtiberina, vlakbij Sansepolcro (Arezzo). Villa met 16+1 slaapplaatsen, park, panoramisch uitzicht, internet, satelliet TV, barbecue, garage.

7 dagen: min: 1600 € - max: 4933 €
Meer details
Villa Ventura Villa Ventura

Villa te huur voor vakantie vlakbij Arezzo in Toscane . Villa met 10/12 bedden, zwembad, uitzicht

7 dagen: min: 1850 € - max: 2200 €
Meer details
Villa Belvedere Villa Belvedere

Villa voor vakanties in de omgeving van Arezzo, in de Valtiberina. 12/14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, kooklessen, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2600 € - max: 4100 €
Meer details