Villa`s en Landhuizen voor vakantie in GarfagnanaGarfagnana
Ben je een vakantie aan het plannen in Toscane?
Ons kantoor is gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen in Toscane (vakantiehuizen met en zonder zwembad, luxe vakantiehuizen in het groene Toscaanse landschap, appartementen in vakantiehuizen en oude kastelen).

Op korte afstand van Lucca en het strand van Versilia ligt het ruige en veelkleurige landschap van Garfagnana, rijk aan trekkingroutes en middeleeuwse plaatsjes met historisch interessante vestingwerken, voor een vakantie ver weg van het massatoerisme.

Ben je een vakantie aan het plannen in het schitterende Garfagnana?

Onze website presenteert een selectie vakantiehuizen in Garfagnana waaruit je vast en zeker een geschikte keuze kunt maken.

Kies een vakantiehuis in Garfagnana voor je volgende vakantie in Toscane

 

Villa Biagioni Villa Biagioni

Vakantievilla te huur in Garfagnana vlakbij Lucca in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbiding.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1890 €
Meer details
Landhuis Vigne Landhuis Vigne

Landhuis voor vakanties met zwembad te huur in Castelnuovo Garfagnana (Lucca), op de heuvels van de Garfagnana. 6 slaapplaatsen, internetverbinding, satelliet TV, barbecue, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1870 €
Meer details
Landhuis Garfagnana Landhuis Garfagnana

Landhuis voor vakanties op enkele kilometers van Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Panoramisch uitzicht over het Nationale Park van de Apennijnen en de Apuane Alpen.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2750 €
Meer details
Landhuis Fontana Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2465 €
Meer details
Villa Garfagnana Villa Garfagnana

Elegante villa voor vakanties uit de XVIe eeuw in Garfagnana, vlakbij Lucca. 10/11 slaapplaatsen, buitenzwembad, overdekt zwembad met hydromassage, internet verbinding, prachtig panorama.

7 dagen: min: 1800 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Lucca Villa Lucca

Villa met zwembad te huur in Lucca niet ver van zee en het strand van Viareggio in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin

7 dagen: min: 1512 € - max: 2126 €
Meer details
Villa Francesca Villa Francesca

Oude villa in Bagni di Lucca, in de Garfagnana. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, sauna, hydromassage, internetverbinding, barbecue. Thermale baden in de omgeving. Op enkele kilometers van de stranden van Viareggio.

7 dagen: min: 2700 € - max: 3700 €
Meer details
Landhuis Mary Landhuis Mary

Vakantielandhuis in Coreglia Antelminelli, in de omgeving van Barga (Lucca), in de Garfagnana. 4 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1140 € - max: 1945 €
Meer details
Villa Sassorosso Villa Sassorosso

Villa uit de zestiende eeuw op een panoramische positie tussen Lucca en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin en privé-zwembad.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1850 €
Meer details
Villa Moriano Villa Moriano

Elegante villa voor vakanties in Lucca, op enkele kilometers van de Garfagnana, de Apuane Alpen en de stranden van de Versilia. 16 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding, hydromassage, toscaanse kooklessen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2500 € - max: 5500 €
Meer details
Villa La Veduta Villa La Veduta

Elegante villa met 8+2 slaapplaatsen op korte afstand van de stranden van de Versilia en op enkele kilometers van Lucca. Zwembad,  ping-pongtafel, internet verbinding, air conditioning, fitness-ruimte, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht, golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4965 € - max: 8275 €
Meer details
Villa Lucchese Villa Lucchese

Historische villa uit het einde van de veertiende eeuw met prachtig uitzicht over de vlakte van Lucca op enkele kilometers van het centrum van Lucca en de stranden van de Versilia. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, ping-pongtafel, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 2015 € - max: 3260 €
Meer details
Villa Versilia Villa Versilia

Villa Versilia, Villa met privé-zwembad tussen de Apuane Alpen en de Riviera della Versilia op slechts 5 km van Viareggio, 7/9 slaapplaatsen, airconditioning.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3416 €
Meer details