Villa Castello

Elegante "Historische residentie" met 9 slaapplaatsen in de Valtiberina, in Sansepolcro (Arezzo). Zwembad, groot park, ingewijde privé-kapel, internetverbinding. Thermale baden, manege, golfclub en tennisclub in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valtiberina

Plaats:
Sansepolcro (Arezzo)

Personen:
9

Villa Castello
Villa Castello

Beschrijving

De villa bevindt zich in de toscaanse Valtiberina, in Sansepolcro, in de provincie Arezzo. De gasten kunnen van hun verblijf profiteren om de steden Anghiari en Monterchi te bezoeken, maar ook belangrijke toscaanse kunststeden, zoals Arezzo en Florence. Città di Castello en zijn thermale baden wachten op iedereen die zich wil wijden aan het welzijn, terwijl de sportievere gasten de manege, de tennisclub en golfclub kunnen bezoeken, die zich op enkele kilometers van het landgoed bevinden.

Uitgeroepen tot "Historische residentie" (het historische gebouw is gebouwd rond 1000 na Chr.), is de elegante villa kort geleden gerestaureerd, de originele structuur behoudend. De beschilderde kamers zijn ingericht met antieke meubels.

De villa bevindt zich binnen een landgoed dat compleet omheind is en die toegankelijk is door middel van een elegante, automatische gietijzeren poort.

Het 2000 m² grote park is ingericht met de benodigdheden voor de barbecue en met tuinmeubels en is gereserveerd voor exclusief gebruik van de gasten, net als het privé-zwembad (5x10 m; diepte: 1,50 m), ingericht met parasols en ligbedden en uitkijkend over de ondergelegen vallei van Sansepolcro. Een badkamer met warme douche bevindt zich vlakbij het zwembad.

Dankzij de tot de verbeelding sprekende ingewijde privé-kapel die binnen het landgoed aanwezig is, kan de villa tevens worden gehuurd voor het vieren van bruiloften.

Indien nodig kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaars van de villa, die in de omgeving wonen.


Inrichting

De villa biedt 9 slaapplaatsen in 1 driepersoonskamer, 2 tweepersoonskamers en 1 kamer met twee enkele bedden, en heeft 3 badkamers.
Op de begane grond bevinden zich de keuken, een salon, de eetkamer en een beschilderde salon/galerij.
De eerste verdieping bestaat uit een beschilderde salon, twee tweepersoonskamers, een driepersoonskamer, een badkamer met douche en een badkamer met bad.
Een buitentrap leidt naar de slaapkamer met twee enkele bedden met badkamer met douche ensuite, gelegen op de eerste verdieping in een aparte vleugel van de villa.


Accessoires en faciliteiten

De villa bestaat uit een zwembad, barbecue, satelliet TV, DVD speler, videorecorder, internetverbinding, vriezer, oven, vaatwasser, kinderbed, fietsen, privé-parkeerplaats.
Een kok is op verzoek beschikbaar.

De dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel bevindt zich 700 meter van de villa.
Winkels en faciliteiten bevinden zich in Sansepolcro (4 km).
Op 4 kilometer van de villa bevinden zich een manege en een tennisclub.
Golfclub en thermalie baden op 20 kilometer van de woning.

 

Kapel - & - In het park van de villa bevindt zich een tot de verbeelding sprekende kapel ingewijd voor het vieren van bruiloften. Ter gelegenheid van feesten en ceremonies, kunnen de villa en het park totaan 70 personen plaats bieden: 20 binnen en 40/50 buiten.

Kapel - & - In het park van de villa bevindt zich een tot de verbeelding sprekende kapel ingewijd voor het vieren van bruiloften. Ter gelegenheid van feesten en ceremonies, kunnen de villa en het park totaan 70 personen plaats bieden: 20 binnen en 40/50 buiten.

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Castello (9 bedden)1200 1580 1900 1200 1200 1200
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten