Landhuis Stocchi

Oude landhuis voor vakanties vlakbij Arezzo, in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, tuin, air conditioning, internetverbinding.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Arezzo

Personen:
10 slaapplaatsen

Landhuis Stocchi
Landhuis Stocchi

Beschrijving

Het oude landhuis bevindt zich in de Valdichiana, op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Arezzo. Cortona, Castiglion Fiorentino, Anghiari, Sansepolcro, andere toeristische plaatsen van de Valdarno, het Casentino en de Valtiberina, net als Siena en Florence, zijn eenvoudig bereikbaar voor aangename dagtochtjes.

Gebouwd omstreeks het einde van 1600 en gerestaureerd met elegantie en artisticiteit, is het gebouw omringd door een tuin van 1 hectare aan gecultiveerd terrein.

De tuin is ingericht met een houtoven en de benodigdheden voor de barbecue.

Een zwembad (14x7 m.; diepte: 1,50 m.) gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten samen met de omringende tuin bevindt zich op ongeveer 30 meter van het gebouw. Het zwembad is voorzien van een romeinse trap en is geopend van mei tot september. Een dienstbadkamer vlakbij het zwembad is gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten.

Het twee verdiepingen tellende gebouw is verdeeld over drie appartementen. De eigenaars wonen op de eerste verdieping en om hun woning te bereiken moeten zij een kort gedeelte in het portiek doorlopen, naast het landhuis, dat op ongeveer 30 meter van de zone van het zwembad en de tuin ligt.


Inrichting

De verhuurde appartementen bevinden zich op de begane grond en bieden 10 slaapplaatsen in 3 tweepersoonskamers en 2 kamers met twee éénpersoonsbedden, en 5 badkamers.

Het appartement A (4 slaapplaatsen) bestaat uit een keuken, ruime salon, een kamer met twee enkele bedden met een badkamer met douche en-suite en een tweepersoonskamer met badkamer met douche en-suite.

Het appartement B (4 slaapplaatsen) bestaat uit een ruime salon met werkende open haard en een kookhoek en twee tweepersoonskamers met badkamer met douche en-suite.

De kamer C beschikt over twee bedden en een badkamer met douche en-suite en heeft een onafhankelijke ingang.

Twee slaapplaatsen voor kinderen worden op verzoek geplaatst.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, houtoven, barbecue, airconditioning (service tegen betaling), werkende open haard, internetverbinding, satelliet TV, koelkast, vaatwasser, wasautomaat (service tegen betaling), overdekte privé-parkeerplaats.
Een kok en een babysitter zijn op verzoek beschikbaar.
Voor een huishoudelijke hulp wordt op verzoek gezorgd (service tegen betaling).

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich binnen 5 kilometer.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Stocchi (10 bedden)2550 €2850 €4350 €2850 €2550 €2850 €2850 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten