Landhuis Lino

Landhuis met 16 slaapplaatsen vlakbij Subbiano (Arezzo), in het Casentino. Grote tuin, zwembad, barbecue.

Accommodatie:
Landhuis

Streek:
Casentino

Plaats:
Subbiano (Arezzo)

Personen:
16

Landhuis Lino
Landhuis Lino

Ligging

Het landhuis bevindt zich op een panoramische positie op de heuvels van het Casentino, vlakbij Subbiano.

Subbiano is het eerste plaatsje dat men tegenkomt aan de linkeroever van de Arno als men vanaf de vallei van het Casentino omhoog rijdt. De plaats in de provincie Arezzo bevindt zich binnen een territorium dat al sinds 3.000 vòòr Chr. bewoond werd door de stammen gewijd aan de vee en landbouw, zoals de archeologische vondsten bewijzen die ana het licht zijn gekomen op de Alpen van Catenaia.

Uitstekende uitgangsbasis om het nabije Park van de Casentinese Bossen en het heiligdom van Verna te bezoeken, heeft Subbiano een middeleeuws kasteel dat uitkijkt over de rivier en de lombardische toren. Bijzonder interessant zijn tevens de dertiende-eeuwse kerk van Santa Maria della Visitazione, het palazzo Ducci en het palazzo del Podestà.


Beschrijving

Het mooie stenen lnadhuis heeft enkele karakteristieke elementen van de toscanse landelijke gebouwen, waaronder plafonds met houten balken en cotto vloeren, en wordt omringd door een grote compleet omheinde tuin en is ingericht met een hangmat en een tafel met stoelen om buiten te eten.
Op enkele meters van de woning bevindt zich het privé-zwembad (10x5 m; diepte: 1,50 m).
Een stenen barbecue is beschikbaar voor de gasten.

Veel kunststeden en toscaanse toeristische plaatsen - waaronder Anghiari, Cortona, Sansepolcro, Caprese Michelangelo en Arezzo - alsook de kastelen Romena en Poppi zijn eenvoudig met de auto bereikbaar.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 16 gasten in 4 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 1 kamer met twee éénpersoonsbedden, en heeft 6 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich de keuken met direkte toegang tot de tuin, een woonkamer met open haard en eetkamer met direkte toegang tot de tuin. Een tweede ingang leidt naar de wasserijruimte en een badkamer met douche.
De eerste verdieping bestaat uit vier tweepersoonskamers (waarvan twee met badkamer met douche ensuite), twee driepersoonskamers (waarvan één met badkamer met bad ensuite), een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en twee badkamers met douche.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is uitgerust met een zwembad, hangmat, barbecue, open haard, satelliet TV, amerikaans koffiezetapparaat, oven, diepvriezer, wasautomaat, vaatwasser, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.
Het is mogelijk om op verzoek diners te organiseren in de woning.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 8 kilometer van het landhuis.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Colonica Lino (16 bedden)950 1585 2715  2600 1585 950 950 950
6 dagen
Colonica Lino (16 bedden)950 1585 2715  2600 1585 950 950 950
7 dagen
Colonica Lino (16 bedden)950 1585 2715 4490 2600 1585 950 950 950
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten