Villa`s met zwembad Landhuizen en appartementen te huur voor vakantie in Volterra ( Pisa )Volterra
Zoals vele oorspronkelijk Etruskische steden ligt Volterra op de top van een Toscaanse heuvel en biedt het een prachtig panorama op de groenbedekte heuvels in de omgeving.

Ieder jaar bezoeken duizenden toeristen Volterra om de oude Etruskische vondsten te bewonderen die het landschap van Volterra rijk is en de talloze monumenten en musea in het centrum van Volterra.

Als je Volterra wilt bezoeken, kan Florenceholidays.com je een ruime keuze aan vakantiehuizen aanbevelen in Volterra en omgeving (vakantiehuizen met zwembad, appartementen in vakantiehuis, oude kastelen gerestaureerd tot luxueuze Toscaanse vakantiewoningen). Zoek op deze pagina en op onze website het meest optimale vakantiehuis voor jouw vakantie in of bij Volterra.

Kies op onze website het vakantiehuis voor jouw vakantie in Volterra

 

Villa Marinella Villa Marinella

Villa met 15 slaapplaatsen in Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, hydromassagebad, kinderspeelplaats, internetverbinding, kleine sportplaats. Op enkele kilometers: golf club, manege en tennisclub.

7 dagen: min: 1950 € - max: 2700 €
Meer details
Villa Casaglia Villa Casaglia

Elegante villa voor vakantie vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, tuin, air conditioning.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2300 €
Meer details
Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa San Gimignano Villa San Gimignano

De villa is gelegen nabij Montaione, een van oorsprong Etruskisch dorp, gelegen op 16 kilometer van San Gimignano. Villa met 8 slaapplaatsen en privé-zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1733 € - max: 3335 €
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details
Landhuis Cecina Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 3600 € - max: 4850 €
Meer details
Landhuis Volterra Landhuis Volterra

Landhuis met zwembad in Val di Cecina, vlakbij Volterra (Pisa). 10/12 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue.

7 dagen: min: 2680 € - max: 4280 €
Meer details
Villa Volterra Villa Volterra

Villa vlakbij Volterra in Toscane . Villa met 9/11 bedden, airconditioning en zwembad

7 dagen: min: 1405 € - max: 3575 €
Meer details
Villa Casole Villa Casole

Vakantievilla in het Toscaanse landschap nabij Siena. 8 slaapplaatsen, zwembad, tuin, trekking, barbecue, satelliet tv, wasservice, parkeerplaats

7 dagen: min: 1760 € - max: 2785 €
Meer details