Te huur huizen met zwembad voor vakanties in LuccaLucca
De betoverende stad Lucca is een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes naar de natuur van Garfagnana, naar Lunigiana met haar middeleeuwse kastelen en naar de lange zandstranden van Versilia.

Ben je een vakantie aan het plannen in Lucca?

Ons kantoor biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen te huur voor vakanties in Toscane en in Lucca (vakantiehuizen met zwembad, appartementen in vakantiehuis, luxueuze middeleeuwse kastelen in dominante positie op de top van een heuvel, zorgvuldig gerestaureerde pachtboerderijen die zijn getransformeerd tot vakantiehuizen voorzien van alle comfort).

Kies op deze pagina en op onze website een vakantiehuis voor een vakantie in Lucca. Je vindt ongetwijfeld een vakantiehuis in Lucca dat past bij jouw wensen

 

Villa Guido Villa Guido

Villa voor vakanties op enkele kilometers van de stranden van de Versilia en Lucca. 12/13 slaapplaatsen, zwembad, tuin, hydromassage. Manege en tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2750 €
Meer details
Villa Biagioni Villa Biagioni

Vakantievilla te huur in Garfagnana vlakbij Lucca in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbiding.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1890 €
Meer details
Villa Giulio Villa Giulio

Villa voor vakanties in de vlakte van Lucca, in Montecarlo. 6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinsing, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 950 € - max: 1300 €
Meer details
Villa Marino Villa Marino

Elegante villa met 10/14 slaapplaatsen tussen Forte dei Marmi en Viareggio (Lucca), in de Versilia. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Golfclub, manege en tennisbanen in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over de kust en de Tyrrheense zee.

7 dagen: min: 4000 € - max: 7735 €
Meer details
Landhuis Buti Landhuis Buti

Vakantielandhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorpje Buti, tussen Pisa en Lucca, op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. 8 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 960 € - max: 2425 €
Meer details
Villa Tiglio Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Villa Valentina Villa Valentina

Vakantievilla vlakbij Lucca, in Monsagrati. 8/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2800 €
Meer details
Landhuis Vigne Landhuis Vigne

Landhuis voor vakanties met zwembad te huur in Castelnuovo Garfagnana (Lucca), op de heuvels van de Garfagnana. 6 slaapplaatsen, internetverbinding, satelliet TV, barbecue, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1870 €
Meer details
Landhuis Garfagnana Landhuis Garfagnana

Landhuis voor vakanties op enkele kilometers van Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Panoramisch uitzicht over het Nationale Park van de Apennijnen en de Apuane Alpen.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2750 €
Meer details
Landhuis Fontana Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2465 €
Meer details
Villa Garfagnana Villa Garfagnana

Elegante villa voor vakanties uit de XVIe eeuw in Garfagnana, vlakbij Lucca. 10/11 slaapplaatsen, buitenzwembad, overdekt zwembad met hydromassage, internet verbinding, prachtig panorama.

7 dagen: min: 1800 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Lucca Villa Lucca

Villa met zwembad te huur in Lucca niet ver van zee en het strand van Viareggio in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin

7 dagen: min: 1512 € - max: 2126 €
Meer details
Landhuis Camaiore Landhuis Camaiore

Landhuis met 6+2 slaapplaatsen voor vakanties op de heuvels tussen Lucca en Montecatini Terme, in Lappato, op enkele kilometers van Viareggio en de toeristische lokaliteiten van de Versilia. Zwembad, tuin, internetverbinding, kinderspelen, barbecue. Tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1160 € - max: 2005 €
Meer details
Huis Versilia Huis Versilia

Vakantiewoning met 2+1 slaapplaatsen in de in Versilia, op de heuvels rondom Camaiore (Lucca), tussen de Apuane Alpen en de Tyrreense Zee. Zwembad, tuin, barbecue. Op enkele kilometers van Lido di Camaiore, Marina di Pietrasanta en Viareggio. Tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 650 € - max: 1100 €
Meer details
Villa Francesca Villa Francesca

Oude villa in Bagni di Lucca, in de Garfagnana. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, sauna, hydromassage, internetverbinding, barbecue. Thermale baden in de omgeving. Op enkele kilometers van de stranden van Viareggio.

7 dagen: min: 2700 € - max: 3700 €
Meer details
Landhuis Caterina Landhuis Caterina

Landhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorp Buti, tussen Pia en Lucca, in de Lage Valdarno. 9 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, grote tuin, prachtig uitzicht. Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 935 € - max: 2620 €
Meer details
Villa Cinquale Villa Cinquale

Luxe villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van Forte dei Marmi (Lucca), in Versilia. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, houtoven, air conditioning. Maximale privacy.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6220 €
Meer details
Landhuis Mary Landhuis Mary

Vakantielandhuis in Coreglia Antelminelli, in de omgeving van Barga (Lucca), in de Garfagnana. 4 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1140 € - max: 1945 €
Meer details
Villa Sassorosso Villa Sassorosso

Villa uit de zestiende eeuw op een panoramische positie tussen Lucca en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin en privé-zwembad.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1850 €
Meer details
Camaiore House Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 € - max: 955 €
Meer details
Villa Camaiore Villa Camaiore

Vakantievilla in de Versilia, in Camaiore (Lucca), aan de voet van de Apuane Alpen. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbiding, air conditioning, groot tuin. Op enkele kilometers van de stranden van Lido di Camaiore en Viareggio.

7 dagen: min: 2220 € - max: 4140 €
Meer details
Villa Collodi Villa Collodi

Oud herenhuis tussen Collodi en Lucca, in de Valdinievole, vlakbij Pisa en de stranden van de Versilia. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, groot tuin, hydromassage en sauna, internetverbinding.

7 dagen: min: 990 € - max: 2250 €
Meer details
Villa Moriano Villa Moriano

Elegante villa voor vakanties in Lucca, op enkele kilometers van de Garfagnana, de Apuane Alpen en de stranden van de Versilia. 16 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding, hydromassage, toscaanse kooklessen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2500 € - max: 5500 €
Meer details
Villa La Veduta Villa La Veduta

Elegante villa met 8+2 slaapplaatsen op korte afstand van de stranden van de Versilia en op enkele kilometers van Lucca. Zwembad,  ping-pongtafel, internet verbinding, air conditioning, fitness-ruimte, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht, golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4965 € - max: 8275 €
Meer details
Landhuis Versilia Landhuis Versilia

Landhuis met 11 slaapplaatsen voor vakanties in Segromigno in Monte (Lucca), op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. In de grote tuin bevinden zich het zwembad, voetbalveld, hydromassagebad en ping-pongtafel. Internetverbinding; tennisclub en manege in de nabijheid.

7 dagen: min: 3040 € - max: 4560 €
Meer details
Villa Lucchese Villa Lucchese

Historische villa uit het einde van de veertiende eeuw met prachtig uitzicht over de vlakte van Lucca op enkele kilometers van het centrum van Lucca en de stranden van de Versilia. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, ping-pongtafel, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 2015 € - max: 3260 €
Meer details
Villa Ponsacco Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details
Casale Claudio Casale Claudio

Landhuis voor vakanties in de Versilia, in Pieve Santo Stefano, op 25 kilometers van de stranden van de Versilia. 12/16 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 800 € - max: 3850 €
Meer details
Villa Versilia Villa Versilia

Villa Versilia, Villa met privé-zwembad tussen de Apuane Alpen en de Riviera della Versilia op slechts 5 km van Viareggio, 7/9 slaapplaatsen, airconditioning.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3416 €
Meer details
Casale Massarosa Casale Massarosa

Villa voor vakanties op de heuvels van de Versilia, vlakbij Massarosa (Lucca). 8/10 slaapplaatsen, tuin, houtoven, barbecue, zwembad voor kinderen. Maximale privacy. Op enkele kilometers van Viareggio en van den stranden van de Versilia. Mogelijkheid om boten te huren.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2615 €
Meer details
Villa Stefy Villa Stefy

Elegante villa voor vakanties in Versilia, in Capannori, op enkele kilometers van Lucca. 10/14 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, speelplaats voor kinderen, internetverbinding.

7 dagen: min: 3240 € - max: 4660 €
Meer details
Villa Montecarlo Villa Montecarlo

Vakantievilla in Montecarlo (Lucca), op enkele Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. 10/13 slaapplaatsen, zwembad.

7 dagen: min: 1890 € - max: 2390 €
Meer details