Te huur Vakantiehuizen met zwembad voor vakanties in Mugello (Florence)Mugello
In de Toscaanse Apennijnen niet ver van Florence ligt Mugello, een bergachtige regio rijk aan bossen, ideaal voor vakanties midden in de natuur waar men kan genieten van een pure heerlijke keuken en uitstapjes kan maken naar talloze stadjes en gehuchten.

Ons kantoor biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen in Toscane (vakantiehuizen met zwembad, vakantiehuizen in het groene Toscaanse landschap, luxueuze kastelen).

Voor je volgende vakantie in de schitterende streek Mugello kies je uit deze pagina met vakantiehuizen in Mugello en van onze Internetsite het vakantiehuis dat voldoet aan jouw wensen.

Kies een vakantiehuis in Mugello voor je volgende vakantie in Toscane

Landhuis Campigiallo Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 � - max: 2120 �Meer details
Villa Valdarno Villa Valdarno

Villa met 8 slaapplaatsen in Pergine Valdarno (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Tuin, zwembad, houtoven.

7 dagen: min: 1500 � - max: 2200 �Meer details
Villa Rita Villa Rita

Elegant voormalig landhuis veranderd tot luxe villa met 10+4 slaapplaatsen vlakbij Bucine (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Zwembad, grote tuin, sauna, hydromassage, internetverbinding, air conditioning. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4500 � - max: 5500 �Meer details
Landhuis Lavanda Landhuis Lavanda

Landhuis voor vakanties in de Valdarno, in Montevarchi (Arezzo). 3/5 slaapplaatsen, zwembad, tuin, kookcursussen.

7 dagen: min: 760 � - max: 1170 �Meer details
Villa Paolo Villa Paolo

Villa voor vakanties in de Hoge Valdarno, in de omgeving van Loro Ciufenna (Arezzo). 10/13 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, internetverbinding, 3 garages, grote omheinde tuin.

7 dagen: min: 1520 � - max: 3100 �Meer details