Te huur villa`s met zwembad en landhuizen voor vakanties in San GimignanoSan Gimignano is een van de steden die haar middeleeuwse structuur heeft behouden. Gelegen aan de Via Francigena, bekend om de vele torens die het historische centrum karakteriseren en rijk aan minder bekende maar zeer interessante kunstwerken.

Als je een vakantie aan het plannen bent in de omgeving van Siena, bezoek dan de website van ons kantoor dat gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiehuizen in Toscane : je vindt er een selectie aan vakantiehuizen met zwembad, tot luxe vakantiehuizen omgebouwde landhuizen en oude kastelen, waaruit je een accommodatie kunt kiezen die het meest tegemoet komt aan jouw wensen.

Kies een vakantiehuis in San Gimignano voor je volgende vakantie in Toscane

 

Villa Marinella Villa Marinella

Villa met 15 slaapplaatsen in Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, hydromassagebad, kinderspeelplaats, internetverbinding, kleine sportplaats. Op enkele kilometers: golf club, manege en tennisclub.

7 dagen: min: 1950 € - max: 2700 €
Meer details
Villa Casaglia Villa Casaglia

Elegante villa voor vakantie vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, tuin, air conditioning.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2300 €
Meer details
Villa Agneta Villa Agneta

Luxueuze villa uit de zeventiende eeuw met 14 slaapplaatsen tussen Poggibonsi en Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, park met uitzicht over de toscaanse heuvels, internetverbinding. Golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4700 € - max: 7000 €
Meer details
Villa Poggibonsi Villa Poggibonsi

Oude hooiberg gerestaureerd en veranderd in een villa met 4+1 slaapplaatsen vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, air conditioning, hydromassage, internet verbinding.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2025 €
Meer details
Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa San Gimignano Villa San Gimignano

De villa is gelegen nabij Montaione, een van oorsprong Etruskisch dorp, gelegen op 16 kilometer van San Gimignano. Villa met 8 slaapplaatsen en privé-zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1733 € - max: 3335 €
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Landhuis San Gimignano Landhuis San Gimignano

Luxe villa met 12+2 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdelsa, in San Gimignano, in de provincie Siena. Grote tuin, zwembad, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven, kinderspeelplaats, hydromassage. Tennisclub, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5400 € - max: 7800 €
Meer details
Landhuis Elsa Landhuis Elsa

Elegant landhuis veranderd in een villa in de omgeving van Casole d’Elsa (Siena), in de Valdelsa. 11/12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internet verbinding, kooklessen, proeverijen. Schitterend uitzicht. Manege, golfbanen en tennisbanen in de nabijheid.

7 dagen: min: 1105 € - max: 3130 €
Meer details
Villa Volterra Villa Volterra

Villa vlakbij Volterra in Toscane . Villa met 9/11 bedden, airconditioning en zwembad

7 dagen: min: 1405 € - max: 3575 €
Meer details
Villa Colle Val d`Elsa Villa Colle Val d`Elsa

Villa met 12+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Colle Val d`Elsa (Siena), op enkele kilometers van San Gimignano. Tuin, zwembad, internetverbinding, kinderspeelplaats, barbecue.

7 dagen: min: 1850 € - max: 2590 €
Meer details