Villa`s en appartementen voor vakanties in PisaPisa, stad van de beroemde scheve toren en van het plein Piazza dei Miracoli, trekt jaarlijks duizenden toeristen die de wens hebben een bezoek te brengen aan een van de meest interessante plaatsen ter wereld.

Florenceholidays.com heeft vele vakantiehuizen te huur in Toscane (vakantiehuizen in de natuur, luxueuze appartementen in vakantiehuis, elegante vakantiehuizen met privι-zwembad of middeleeuwse kastelen op een dominante positie).

Een vakantiehuis in Pisa is de ideale keuze voor een bezoek aan deze bijzondere stad en het omliggende landschap.

Kies op deze pagina en op onze website de beste oplossing voor je volgende vakantie in Pisa

 

Villa Chiara Villa Chiara

Vakantievilla met dependance in Chianni (Pisa), in de Valdera. 16/19 slaapplaatsen, omheinde zwembad, hydromassage, internetverbinding, privé-tennisbaan, speelplaats voor kinderen, jeu-de-boules veld. Op enkele kilometers van de stranden van Rosignano Solvay; thermale kuuroorden vlakbij.

7 dagen: min: 2000 € - max: 3700 €
Meer details
Villa Casciana Villa Casciana

Huurvilla voor vakanties in de laaggelegen Valdarno, tussen Pisa en Livorno, in Casciano Terme. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internetverbinding, proeverijen, kookcursussen. Thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1240 € - max: 2290 €
Meer details
Landhuis Buti Landhuis Buti

Vakantielandhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorpje Buti, tussen Pisa en Lucca, op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. 8 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 960 € - max: 2425 €
Meer details
Villa Tiglio Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Villa Costa degli Etruschi Villa Costa degli Etruschi

Villa met 6/8/12 slaapplaatsen voor vakanties in de Hoge Maremma - Val di Cecina, in Monteverdi Marittimo (Pisa). Grote tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege en tennisclub in de omgeving. Op enkele kilometers van de golf van Baratti en de stranden van de Etruskische Kust.

7 dagen: min: 735 € - max: 3705 €
Meer details
Villa Castiglioncello Villa Castiglioncello

Villa met 8+2 slaapplaatsen in Castiglioncello, in de provincie Livorno, in de Val di Cecina. Barbecue, internetverbinding, air conditioning, grote tuin, fietsen. Op enkele meters van het strand. Tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1915 € - max: 3250 €
Meer details
Landhuis Garfagnana Landhuis Garfagnana

Landhuis voor vakanties op enkele kilometers van Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Panoramisch uitzicht over het Nationale Park van de Apennijnen en de Apuane Alpen.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2750 €
Meer details
Landhuis Caterina Landhuis Caterina

Landhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorp Buti, tussen Pia en Lucca, in de Lage Valdarno. 9 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, grote tuin, prachtig uitzicht. Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 935 € - max: 2620 €
Meer details
Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Barbara Villa Barbara

Villa te huur vlakbij Pistoia tussen Pisa en Florence in Toscane . De villa (18 slapplaatsen) bevindt zich in de heuvels van Montealbano met een prachtig uitzicht op de vallei . Zwembad

7 dagen: min: 1000 € - max: 4000 €
Meer details
Camaiore House Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 € - max: 955 €
Meer details
Villa Collodi Villa Collodi

Oud herenhuis tussen Collodi en Lucca, in de Valdinievole, vlakbij Pisa en de stranden van de Versilia. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, groot tuin, hydromassage en sauna, internetverbinding.

7 dagen: min: 990 € - max: 2250 €
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details
Villa Fucecchio Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details
Landhuis Cecina Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 3600 € - max: 4850 €
Meer details
Landhuis Volterra Landhuis Volterra

Landhuis met zwembad in Val di Cecina, vlakbij Volterra (Pisa). 10/12 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue.

7 dagen: min: 2680 € - max: 4280 €
Meer details
Villa Ponsacco Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details
Villa Graziella Villa Graziella

Villa en appartement voor vakantie in de Val di Cecina (Pisa), op enkele kilometers van de zee. 6/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, panoramische tuin, barbecue.

7 dagen: min: 720 € - max: 1620 €
Meer details
Huis Val di Cecina Huis Val di Cecina

Gedeelte van een villa met 5+2 slaapplaatsen in Val di Cecina, in Riparbella, in de provincie Pisa. Zwembad, internet verbinding, privé-tuin met barbecue. Marina di Cecina en de stranden van de Costa degli Etruschi op enkele kilometers.

7 dagen: min: 640 € - max: 1090 €
Meer details