Landhuizen en Villa`s voor vakanties en ChiantiChianti
De Chianti is een streek in Toscane die wereldwijd bekend staat om haar beroemde wijn. Behorend tot de provincies van Florence en Siena maakt de Chianti een ideale vakantieplaats waar men kan ontspannen tussen de groene olijf- en wijngaarden die deze regio karakteriseren en men er op uit kan gaan naar een van de vele minder bekende maar zeer interessante middeleeuwse plaatsen in deze regio.

Florenceholidays.com heeft vele vakantiehuizen te huur voor een vakantie in Toscane en in de Chianti (vakantiehuizen in de natuur, luxueuze appartementen in vakantiehuis, elegante vakantiehuizen met privι-zwembad, middeleeuwse kastelen in een dominante positie of appartementen in een ‘agriturismo’).

Een vakantiehuis huren in de Chianti is de meest ideale manier om dit prachtige land met haar groene heuvels te bezoeken.

Kies uit onze vakantiehuizen in de Chianti de meest geschikte accommodatie voor je volgende vakantie in de heuvels van de Chianti.

 

Villa Botticelli Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Siena Villa Siena

Vakantievilla met zwembad vlakbij Siena in Toscane . Prachtige ligging, parkerplaats, 4/6 slaaplaatsen

7 dagen: min: 1016 € - max: 1544 €
Meer details
Landhuis Castelfranco Landhuis Castelfranco

Oud landhuis met zwembad op de grens van de Chianti en het Casentino, in Castelfranco di Sopra (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, schitterend panorama, barbecue.

7 dagen: min: 1070 € - max: 2010 €
Meer details
Kasteel Torre Chianti Kasteel Torre Chianti

Appartement met 5+2 slaapplaatsen in de toren van een oud kasteel uit de elfde eeuw in de regio van de sienese Chianti, vlakbij Gaiole in Chianti. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, maximale privacy. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1277 € - max: 2128 €
Meer details
Villa Santa Lucia Villa Santa Lucia

Luxe villa voor verhuur in Staggia Senese, in de omgeving van Monteriggioni (Siena), in de Valdelsa. 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internetverbinding, air conditioning. Mogelijkheid om diners te organiseren.

7 dagen: min: 3640 € - max: 6440 €
Meer details
Landhuis Gina Landhuis Gina

Landhuis in de Chianti Classico, in Castelnuovo Berardenga, in de provincie Siena. 4/6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1240 € - max: 1735 €
Meer details
Landhuis Siena Landhuis Siena

Landhuis voor vakanties vlakbij Siena, in de Chianti. 9 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de Crete Senesi, op de Chianti en de stad Siena.

7 dagen: min: 1625 € - max: 2625 €
Meer details
Villa Marie Villa Marie

Elegante villa uit de achttiende eeuw met 11+3 slaapplaatsen verdeeld over drie appartementen in Monteriggioni (Siena), in de Chianti, vlakbij de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5600 €
Meer details
Villa Panorama Villa Panorama

Villa met 8 slaapplaatsen in de Valdelsa, in de omgeving van Sovicille (Siena). Grote tuin, zwembad, barbecue, air conditioning. Schitterend uitzicht over het omliggende landschap en de stad Siena. Op enkele kilometers van de Chianti regio.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details