Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Cortona (Arezzo)

Personen:
5

Landhuis Marcos
Landhuis Marcos

Beschrijving

Het landhuis bevindt zich in de Valdichiana, in de omgeving van Cortona (Arezzo). Ideale plek om een aantal beroemde plaatsen te bezoeken in de provincie Arezzo, zoals Anghiari, Sansepolcro, Caprese Michelangelo, en bovendien Montepulciano, Pienza, Siena en Florence, is het landhuis tevens een optimale accomodatie voor wie zich tijdens de vakantie aan sportieve activiteiten wil wijden: in de omgeving van de woning bevinden zich namelijk tennisbanen en een manege.

De houten balken, een fresco die San Silvestro voorstelt en een ongewoon klokvormig raam zijn de getuigen dat het gebouw oorspronkelijk een plattelandskerk was, gebouwd in de Middeleeuwen en pas veranderd in een landhuis na 1577.

De woning is omringd door een tuin, ingericht met ligstoelen, tafels en stoelen. Hier bevindt zich tevens een plein met de benodigdheden voor de barbecue. Het zwembad (11x5 m.) wordt gedeeld met de eigenaars, die de gasten graag helpen indien nodig.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende landhuis biedt 5 slaapplaatsen in 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden en 1 éénpersoonskamer, en 2 badkamers.

De begane grond bestaat uit een keuken, ruime woonkamer met open haard, bergkast en een badkamer met douche.

Op de eerste verdieping bevinden zich een tweepersoonskamer, een éénpersoonskamer, een kamer met twee bedden die naast elkaar kunnen worden gezet en een badkamer met bad.

Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een loggia die uitkijkt op de Valdichiana, die men bereikt door middel van een externe stenen trap.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, barbecue, werkende open haard, internet verbinding, televisie, koelkast, vriezer, oven, wasautomaat, haardroger en een onoverdekte privé-parkeerplaats.
Een kok is op verzoek beschikbaar voor de gasten.

Winkels, restaurants en de bushalte bevinden zich in Camucia (2 km.).
Op 2 kilometer van de woning bevinden zich een manege en een tennisclub.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Marcos ( 5 bedden )850 1100 1400 1100 850 1400 1400
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten