Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Hoge Valdarno

Plaats:
Terranuova Bracciolini (Arezzo)

Personen:
10 slaapplaatsen

Landhuis Campigiallo
Landhuis Campigiallo

Beschrijving

Het landhuis bevindt zich aan de hellingen van het Pratomagno, in de Hoge Valdarno, op enkele kilometers van Terranuova Bracciolini (Arezzo). Belangrijke toeristische centra van Toscane, zoals Siena, Florence, Cortona, Arezzo, Sansepolcro en Anghiari zijn eenvoudig bereikbaar met de auto. De liefhebbers van de natuur kunnen daarentegen het Nationale Park van de Casentinese Bossen bezoeken, dat zich op enkele kilometers van de structuur bevindt. In het omliggende landschap bevinden zich enkele maneges, terwijl zich twee outlets op respectievelijk 12 en 25 kilometer van het landhuis bevinden.

Het gebouw is recentelijk gerestaureerd en verdeeld over twee appartementen die niet apart van elkaar verhuurd worden. Beide appartementen zijn voorzien van alle comfort, hebben vloeren van cotto, plafonds met houten balken en stenen bogen en zijn ingericht met antieke meubels.

De pergola in de tuin tegenover de woning is ingericht met tafel en stoelen.

In de tuin bevindt zich tevens de privé-parkeerplaats.

Het privé-zwembad (15x7 m.) gelegen op een heuveltje op ongeveer 50 meter van de woning en geopend van juni tot september is voor het exclusief gebruik voor de gasten gereserveerd.

Indien nodig kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaars van het landhuis, die in de omgeving van de structuur wonen.


Inrichting

Het landhuis biedt 10 slaapplaatsen in 3 tweepersoonskamers en 2 kamers met twee enkele bedden, en 4 badkamers.

Het appartement 1 (90 m² - 4 slaapplaatsen) bestaat uit een woonkamer met open haard, kookhoek, eetgedeelte, een kamer met twee enkele bedden en badkamer en-suite met douche en een tweepersoonskamer met badkamer en-suite met bad.

Het appartement 2 (140 m² - 6 slaapplaatsen) heeft drie verdiepingen en bestaat uit een keuken, eetgedeelte, twee woonkamers (waarvan één met open haard), een kamer met twee enkele bedden op de zolder, twee tweepersoonskamers (waarvan één met badkamer en-suite met douche) en een badkamer met douche.
Men bereikt de eerste verdieping zowel via de zolder als van buiten door middel van een overdekt terras.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, satelliet TV, open haarden, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer en strijkplank, kluis en privé-parkeerplaats.

Bakker, levensmiddelenwinkels, apotheek en tabakswinkels bevinden zich in San Giusti Valdarno, op ongeveer 3 kilometer van het landhuis.
In Terranuova Bracciolini (7 km.) en Montevarchi (10 km.) bevinden zich twee winkelcentra.
Twee outlets bevinden zich op 12 en 25 kilometer van de structuur.
Het dichtstbijzijnde station is die van Montevarchi (10 km.).

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Colonica Campigiallo (10 bedden)960      960   
7 dagen
Colonica Campigiallo (10 bedden)1120 1120 1460 1980 1460 1120 1120 2120 1120
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten