Vakantiewoningen in SienaSiena
Ons kantoor biedt een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Toscane (villa’s met zwembad, villa’s bedolven op het toscaanse platteland, oude gerestaureerde landhuizen).

Piazza del Campo, de Toren van Mangia en de Palio trekken ieder jaar duizenden toeristen naar Siena. Grote protagonist in de toscaanse geschiedenis vanwege zijn tegenstelling met Florence. Siena is een stad rijk aan kunst en geschiedenis, tevens beroemd vanwege zijn keuken, de desserts en de op het omliggende landschap geproduceerde wijnen.

Voor jouw volgende vakantie op het schitterende sienese platteland, zoek op deze pagina met vakantiewoningen in Siena en op onze website de voor jouw beste accomodatie die aan al je wensen voldoet.

Kies een vakantiewoning in Siena voor jouw volgende vakantie in Toscane

 

Landhuis Marcos Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 € - max: 1400 €
Meer details
Huis Radicondoli Huis Radicondoli

Vakantiewoning in Radicondoli, in de provincie Siena. 9/12 slaapplaatsen, panoramisch terras, zwembad, air conditioning, barbecue. Tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 804 € - max: 2680 €
Meer details