Huur vakantiewoningen in de Mugello (Florence)Mugello
De bergachtige regio van de Mugello, bekend bij de liefhebbers van motorsport vanwege zijn autodroom, is de ideale plek voor eenieder die tijdens zijn vakantie lange wandelingen wil maken in de bossen van de toscaanse Apennijnen, kleine over de berg bezaaide dorpjes te ontdekken die tevens interessante monumenten verborgen hebben, vaak overgeslagen door de traditionele reisgidsen.

Ons kantoor biedt een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Toscane (villa’s met en zonder zwembad, vakantiewoningen bedolven in het toscaanse landschap, kastelen op panoramische posities en appartementen in agritoerismes).

Voor jouw volgende vakantie in de schitterende regio van de Mugello, zoek op deze pagina met vakantiewoningen in de Mugello en op onze website de accomodatie die aan al je wensen voldoet.

Kies een villa in de Mugello voor jouw volgende vakantie in Toscane.

 

Landhuis Campigiallo Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 € - max: 2120 €
Meer details
Villa Olivo Villa Olivo

Landhuis in de heuvels van Toscane vlakbij Arezzo tussen Loro Ciuffenna en Terranova Bracciolini in Valdarno. Zwembad, hydromassage, zonneterras, internetverbinding. 10/14 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1800 € - max: 2935 €
Meer details
Landhuis Castelfranco Landhuis Castelfranco

Oud landhuis met zwembad op de grens van de Chianti en het Casentino, in Castelfranco di Sopra (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, schitterend panorama, barbecue.

7 dagen: min: 1070 € - max: 2010 €
Meer details
Villa Rita Villa Rita

Elegant voormalig landhuis veranderd tot luxe villa met 10+4 slaapplaatsen vlakbij Bucine (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Zwembad, grote tuin, sauna, hydromassage, internetverbinding, air conditioning. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4500 € - max: 5500 €
Meer details
Landhuis Lavanda Landhuis Lavanda

Landhuis voor vakanties in de Valdarno, in Montevarchi (Arezzo). 3/5 slaapplaatsen, zwembad, tuin, kookcursussen.

7 dagen: min: 760 € - max: 1170 €
Meer details