Huur vakantiewoningen in de MaremmaMaremma
Ten zuiden van Toscane spiegelt de Maremma zich in de schitterende wateren van de Tyrreense zee. De Maremma is een gebied met een wild karakter waar de oude en fascinerende tradities nog bestaan. Met zijn archeologische plaatsen, zijn natuurlijke gebieden en zijn schitterende achtergronddecor, is de Maremma een regio met duizend gezichten klaar om ontdekt te worden.

Florenceholidays.com biedt een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Toscane en de Maremma (villa’s op het platteland of aan zee, appartementen in agritoerismes, elegante villa’s met privé-zwembad en middeleeuwse kastelen op panoramische posities).

Een vakantiewoning in de Maremma is de ideale accomodatie om deze geweldige regio, die zijn wilde karakter in stand heeft weten te houden, te bezichtigen.

Kies uit onze vakantiewoningen in de Maremma de beste oplossing voor jouw volgende vakantie in de toscaanse Maremma

 

Huis Punta Ala Huis Punta Ala

Vakantiewoning in de toscaanse Maremma, in Punta Ala (Grosseto) met schitterend uitzicht op de Tyrreense zee en de eilanden van de toscaanse archipel. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, internetverbinding, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 900 € - max: 1800 €
Meer details
Huis Porto Ercole Huis Porto Ercole

Elegante woning in Porto Ercole (Grosseto), in de toscaanse Maremma, voor vakanties aan zee in het zuiden van Toscane. 7 slaapplaatsen, mogelijkheid tot wandelingen in de natuur, golfclub en tennisclub in de omgeving. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1850 € - max: 2390 €
Meer details
Huis Maremma Huis Maremma

Vakantiewoning in de noordelijke Maremma, in het kleine middeleeuwse dorpje Torniella, in de provincie Grosseto. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding. Natuurpark Val di Farma in de omgeving.

7 dagen: min: 1330 € - max: 2525 €
Meer details