Huur vakantiewoningen in LuccaLucca
Ingeklemd tussen de bergen van de Garfagnana en de Lunigiana en de lange zandstranden van de Versilia, is Lucca in staat om alle varieteiten aan toeristen tevreden te stellen. Van de liefhebbers van kunst tot de gepassioneerden van trekking; eenieder die wil ontspannen in de natuur en wie daarentegen op het strand wil liggen en van de zon wil genieten.

Ben je van plan op vakantie naar Lucca te gaan?

Ons kantoor is gespecialiseerd is het verhuren van villa’s en vakantiewoningen in Toscane en Lucca (villa’s met en zonder zwembad, appartementen in villa’s en agritoerismes, middeleeuwse kastelen op dominante posities op de toppen van de heuvels, oude verfijnd gerestaureerde landhuizen getransformeerd tot villa’s voorzien van alle comfort).
Kies op deze pagina en op onze website de accomodatie voor jouw vakantie in Lucca. Ongetwijfeld vind je de vakantiewoning in Lucca die het beste bij je past.

 

Landhuis Fontana Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2465 €
Meer details
Huis Versilia Huis Versilia

Vakantiewoning met 2+1 slaapplaatsen in de in Versilia, op de heuvels rondom Camaiore (Lucca), tussen de Apuane Alpen en de Tyrreense Zee. Zwembad, tuin, barbecue. Op enkele kilometers van Lido di Camaiore, Marina di Pietrasanta en Viareggio. Tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 650 € - max: 1100 €
Meer details
Camaiore House Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 € - max: 955 €
Meer details