Landhuis Rapolano

Landhuis met 9+2 slaapplaatsen in de Crete Senesi, vlakbij Rapolano Terme (Siena). Tuin, zwembad, internetverbinding, benodigdheden voor de barbecue. Thermale baden, manege en tennisclub in de omgeving.

Accommodatie:
Landhuis

Streek:
Crete Senesi

Plaats:
Rapolano Terme (Siena)

Personen:
9+2

Landhuis Rapolano
Landhuis Rapolano

Ligging

Het landhuis bevindt zich vlakbij Rapolano Terme, in de Crete Senesi, de regio van het zuidelijke Toscane op de grens van Siena en Arezzo beroemd vanwege zijn bijna maanachtige landschap.
In de Middeleeuwen was deze regio met zijn dorre landschap en daardoor vrijwel zonder vegetatie bekend onder de naam Accona. Hier bevinden zich de middeleeuwse dorpen Buonconvento, Asciano en Monte Oliveto Maggiore. Rapolano Terme is daarentegen beroemd vanwege zijn thermale water.


Beschrijving

Gelegen op de top van een heuvel vanwaar men van een schitterend uitzicht geniet over het omringende landschap, bevindt het landhuis zich middenin een 20 hectare groot bos en olijfgaarden.

In de grote tuin die het stenen gebouw omringd bevindt zich het privé-zwembad (12x6 m; diepte: 1,20-1,80 m). De rand van het zwembad is ingericht met parasols en ligbedden.

De benodigdheden voor de barbecue zijn beschikbaar voor de gasten op de stenen binnenplaats die is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt 9+2 slaapplaatsen in 1 driepersoonskamer, 3 tweepersoonskamers en 2 extra éénpersoonskamers, en heeft 4 badkamers.

De begane grond bestaat uit een ruime entree, keuken, eetkamer, woonkamer met open haard, wasserijruimte en een tweepersoonskamer met badkamer ensuite.
Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer met open haard, een driepersoonskamer met badkamer ensuite en twee tweepersoonskamers met badkamer ensuite.
Twee éénpersoonsbedden kunnen in de driepersoonskamer en in de tweepersoonskamer geplaatst worden.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, barbecue, werkende open haarden, satelliet TV, DVD speler, CD speler, internetverbinding, oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedjes, privé-parkeerplaats.
Een kok en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Een bar, een restaurant en een minimarkt bevinden zich in Palazzuolo (2,5 km). Andere winkels en faciliteiten bevinden zich in Monte San Savino (10 km).
Een manege, een tennisclub en thermale baden bevinden zich in Rapolano Terme (15 km).

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Rapolano (9+2 bedden)1690 2250 3125 2250 1690 2250 2250
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten