Landhuis Paris

Landhuis met zwembad in San Giovanni d’Asso, in de Crete Senesi, in de provincie Siena. 8 slaapplaatsen, satelliet TV, grote omheinde tuin.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Crete Senesi

Plaats:
San Giovanni d`Asso (Siena)

Personen:
8 slaaplaatsen

Landhuis Paris
Landhuis Paris

Het landhuis (8 slaapplaatsen) bevindt zich in de pittoreske plaats San Giovanni d’Asso, in de regio van de Crete Senesi, ten zuiden van Siena, beroemd om zijn kerk uit de XIIe eeuw en het imponerende kasteel. In de omgeving van het landhuis bevinden zich tevens San Quirico d’Orcia, de abdij van Monte Oliveto Maggiore en de thermale baden van Bagno Vignoni. Belangrijke plaatsen, zoals het renaissancistische Pienza, Montalcino en Siena, de stad van de palio, zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Mogelijkheid tot het maken van lange excursies in het bos van Ragnaia.

Het gebouw is ondergedompeld in het toscaanse groene landschap en is omringd door een compleet omheinde tuin, waarin zich het privé-zwembad bevindt, ingericht met ligbedden en parasols. Het gebouw is recentelijk gerestaureerd en de kamers zijn in landelijke stijl ingericht.

Het landhuis (1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden, 1 driepersoonskamer, 1 éénpersoonskamer en 2 badkamers) is verdeeld over twee appartementen gelegen op twee verdiepingen, maar wordt in zijn geheel verhuurd. Beide appartementen zijn voorzien van een kookhoek en satelliet TV; één van de twee beschikt tevens over een open haard. Buiten bevinden zich twee gazebo’s ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Paris (8 bedden)1020 1105 1150 1105 1020 1135 1105
28 dagen
Colonica Paris (8 bedden)1900 2840 4450 2840 1900   
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten