Landhuis Buti

Vakantielandhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorpje Buti, tussen Pisa en Lucca, op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. 8 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, panoramisch terras.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Lage Valdarno

Plaats:
Buti (Pisa)

Personen:
8

Landhuis Buti
Landhuis Buti

Beschrijving

Gelegen op een panoramische positie in de omgeving van Buti, een middeleeuws dorpje op de heuvels tussen Lucca en Pisa, bevindt het landhuis (8 slaapplaatsen) zich op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Belangrijke toscaanse kunststeden, zoals Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano en Florence, zijn eenvoudig bereikbaar voor aangename dagtochten.

Het gebouw, dat dateert uit de XVIIe eeuw, is omringd door pijnboombossen en olijfgaarden en geniet van een maximale privacy.

Het grote panoramische terras tegenover de woning is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.

Op het grasveld dat zich naast het gebouw uitstrekt bevindt zich het privé-zwembad (14,5 x 5 m.; diepte: 1,5 m.), compleet beschikbaar voor de gasten.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw (ongeveer 180 m²) heeft 4 tweepersoonskamers en 4 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich de compleet ingerichte keuken, eetkamer, woonkamer met open haard en een kamer met twee éénpersoonsbedden en een privé-badkamer.

De eerste verdieping bestaat uit twee tweepersoonskamers met gietijzeren bed, een kamer met twee éénpersoonsbedden en een privé-badkamer, een badkamer met bad en een badkamer met douche.

Het landhuis is gerestaureerd volgens de originele architectuur en is ingericht in de typische toscaanse stijl.


Accessoires en Faciliteiten

Het landhuis is voorzien van zwembad, tuin, parkeerplaats, internet verbinding, vaatwasser, electrische oven, magnetron, vriezer en wasautomaat.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Buti, op ongeveer 1,5 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Buti (5 bedden)960 �1495 �2425 �1495 �960 �1495 �1200 �
Colonica Buti (8 bedden)1120 �1735 �2425 �1735 �1120 �1735 �1385 �
Informatie