Vakantiewoningen in Cortona (Arezzo)Cortona
Zoals vele toscaanse steden, is ook Cortona van oorsprong etruskisch. Gelegen op een heuvel van de provincie Arezzo heeft Cortona zijn middeleeuwse structuur behouden. Vanaf zijn 600 meter hoogte geniet men van een schitterend panorama op de Valdichiana.

CortonaCortona is het ideale uitgangspunt om belangrijke centra te bezoeken zoals Florence, Siena, Arezzo, Perugia, Assisi, Spoleto en vele andere toscaanse en umbrische kunst en cultuursteden.

Als je een vakantie in Cortona aan het organiseren bent, biedt Florenceholidays.com een selectie aan vakantiewoningen in Cortona (villa’s met zwembad, appartementen in villa, oude verfijnd gerestaureerde landhuizen getransformeerd tot luxe villa’s).

Kies op deze pagina en op onze website de vakantiewoning voor jouw vakantie in Cortona

 

Villa Cortona Villa Cortona

Voormalig landhuis veranderd tot vakantievilla in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino, vlakbij Cortona (Arezzo). 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1815 € - max: 3250 €
Meer details
Landhuis Greppia Landhuis Greppia

Landhuis voor vakantie in de Valdichiana, vlakbij Cortona, in de provincie Arezzo. 8/10 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, air conditioning. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2700 €
Meer details