Huur vakantiewoningen in de ChiantiTussen de provincies van Florence en Siena is de Chianti elk jaar de plek waar duizenden toeristen komen, gefascineerd door de lieflijke heuvels rijk aan wijngaarden en olijfgaarden waar de bekende Chianti wijn en de toscaanse olijfolie geproduceerd worden, in de hele wereld geexporteerd. De Chianti is niet aleen synoniem aan de goede keuken; de regio is bezaaid met nog te ontdekken dorpjes grotendeels van middeleeuwse oorsprong: juweeltjes in een sprookjeslandschap.

Florenceholidays.com beschikt over vele huurvilla’s en vakantiewoningen in Toscane en in de Chianti (villa’s met en zonder zwembad, vakantiewoningen aan zee of op het platteland, appartementen in villa, middeleeuwse kastelen op dominante positie of appartementen in agritoerismes).

Een huurvilla in de Chianti is de ideale accomodatie om deze schitterende plek met zijn groene heuvels te bezoeken.

Kies uit onze vakantiewoningen in de Chianti de voor jou beste accomodatie voor jouw volgende vakantie op het platteland van de Chianti.

 

Villa Botticelli Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Siena Villa Siena

Vakantievilla met zwembad vlakbij Siena in Toscane . Prachtige ligging, parkerplaats, 4/6 slaaplaatsen

7 dagen: min: 1016 € - max: 1544 €
Meer details
Landhuis Castelfranco Landhuis Castelfranco

Oud landhuis met zwembad op de grens van de Chianti en het Casentino, in Castelfranco di Sopra (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, schitterend panorama, barbecue.

7 dagen: min: 1070 € - max: 2010 €
Meer details
Landhuis Gina Landhuis Gina

Landhuis in de Chianti Classico, in Castelnuovo Berardenga, in de provincie Siena. 4/6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1240 € - max: 1735 €
Meer details
Landhuis Siena Landhuis Siena

Landhuis voor vakanties vlakbij Siena, in de Chianti. 9 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de Crete Senesi, op de Chianti en de stad Siena.

7 dagen: min: 1625 € - max: 2625 €
Meer details