Vakantiewoningen in de ValdichianaVal di Chiana
Gelegen tussen de provincies van Arezzo en Siena is de Valdichiana in staat om het alle toeristen naar de zin te maken: eenieder die droomt van een vakantie die in het teken staat van het welzijn met de thermale bronnen van San Casciano Therme, San Casciano dei Bagni en Montepulciano tot iedereen die daarentegen liever allerlei centra bezoekt met artistieke en culturele interesse, die bezaaid liggen in de zone.

Als je van plan bent op vakantie te gaan naar het toscaanse platteland, bezoek dan de website van ons kantoor gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en vakantiewoningen in Toscane: hier vind je een ruime keuze aan villa’s met zwembad, gerestaureerde landhuizen getransformeerd tot luxe villa’s en oude kastelen, waartussen je ongetwijfeld de accomodatie vind die het beste bij je past. Kies één van onze vakantiewoningen in de Valdichiana.

Kies een vakantiewoning in de Valdichiana voor jouw volgende vakantie in Toscane.

 

Landhuis Marcos Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 € - max: 1400 €
Meer details
Villa Monte S Savino Villa Monte S Savino

Typisch toscaanse woning vlakbij Monte San Savino, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1800 €
Meer details