Huur vakantiewoningen in Volterra (Pisa)Volterra
In het etruskische tijdperk was Volterra één van de twaalf lucumonie (een soort sacraal-militaire monarch). De stad rijst op op het “hoogste punt van de hoge heuvel” zoals Stendhal beweerde, vanwaar men uitkijkt op de valleien van de Era en de Cecina.

Het historische centrum is rijk aan getuigenissen van de door de eeuwen heen opeengevolgde civiliteit. In Volterra werken de ambachtsmannen nog altijd met het albast op de traditionele manier.

Als je op vakantie wilt naar Volterra, biedt Florenceholidays.com je een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Volterra en op het omliggende platteland (villa’s met en zonder zwembad, oude gerestaureerde huizen en appartementen in agritoerismes). Zoek op deze pagina en op onze website de voor jouw beste accomodatie voor jouw volgende vakantie op het volterraanse platteland.

Kies op onze website de vakantiewoning voor jouw verblijf in Volterra.

 

Landhuis Cecina Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 3600 € - max: 4850 €
Meer details
Landhuis Volterra Landhuis Volterra

Landhuis met zwembad in Val di Cecina, vlakbij Volterra (Pisa). 10/12 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue.

7 dagen: min: 2680 € - max: 4280 €
Meer details