Vakantiewoningen in ArezzoArezzo
Arezzo is één van de meest belangrijke toeristische centra van Toscane. In deze van oorsprong etruskische stad gelegen aan de grens van de Valdichiana en het Casentino zijn enkele van de meest belangrijke italiaanse kunstmeesterwerken bewaard gebleven, zoals de cyclus aan fresco’s “La leggenda della vera croce” van Piero della Francesca.

Florenceholidays.com biedt een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Toscane (villa’s op het platteland, vakantiewoningen op het toscaanse platteland, appartementen in villa’s en in agritoerismes en middeleeuwse kastelen op dominante posities).

Een vakantiewoning in Arezzo is de ideale accomodatie om deze schitterende stad en zijn omliggende landschap te bezoeken.

Vind op deze pagina en op onze website de beste oplossing voor jouw volgende vakantie op het platteland van Arezzo

 

Landhuis Marcos Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 € - max: 1400 €
Meer details
Landhuis Rassina Landhuis Rassina

Mooie moderne woning met 7 slaapplaatsen vlakbij Rassina (Arezzo), in het Casentino. Tuin, panoramisch zwembad, barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 € - max: 1675 €
Meer details
Villa Monte S Savino Villa Monte S Savino

Typisch toscaanse woning vlakbij Monte San Savino, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1800 €
Meer details