Huur vakantiewoningen op het toscaanse platteland : PisaFlorenceholidays.com biedt een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Toscane en het landschap rondom Pisa (vakantiewoningen op het toscaanse platteland, luxueuze appartementen in villa, elegante villa’s met privι-zwembad of middeleeuwse kastelen op dominerende positie).

Elk jaar bezoeken duizenden toeristen Pisa, fascinerende toscaanse stad rijk aan geschiedenis en kunst, befaamd in de hele wereld voornamelijk vanwege zijn Scheve Toren, maar in werkelijkheid rijk aan minder bekende artistieke juweeltjes, zoals de prachtige Santa Maria della Spina, gebouwd aan de oever van de Arno. Voor de liefhebbers van de natuur, bevindt zich niet ver van Pisa het natuurlijke Park van Migliarino, San Rossore en Massaciuccoli, rijk aan stranden en pijnboombossen, waarin zich tevens het landgoed van San Rossore bevindt, eens in het bezit van de familie Medici.

Een vakantiewoning in Pisa is de ideale accomodatie om deze schitterende stad en zijn omliggende landschap te bezoeken.

Zoek op deze pagina en op onze website de beste oplossing voor jouw volgende vakantie in Pisa

 

Landhuis Buti Landhuis Buti

Vakantielandhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorpje Buti, tussen Pisa en Lucca, op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. 8 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 960 € - max: 2425 €
Meer details
Landhuis Garfagnana Landhuis Garfagnana

Landhuis voor vakanties op enkele kilometers van Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Panoramisch uitzicht over het Nationale Park van de Apennijnen en de Apuane Alpen.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2750 €
Meer details
Landhuis Caterina Landhuis Caterina

Landhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorp Buti, tussen Pia en Lucca, in de Lage Valdarno. 9 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, grote tuin, prachtig uitzicht. Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 935 € - max: 2620 €
Meer details
Camaiore House Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 € - max: 955 €
Meer details
Villa Collodi Villa Collodi

Oud herenhuis tussen Collodi en Lucca, in de Valdinievole, vlakbij Pisa en de stranden van de Versilia. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, groot tuin, hydromassage en sauna, internetverbinding.

7 dagen: min: 990 € - max: 2250 €
Meer details
Landhuis Cecina Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 3600 € - max: 4850 €
Meer details
Landhuis Volterra Landhuis Volterra

Landhuis met zwembad in Val di Cecina, vlakbij Volterra (Pisa). 10/12 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue.

7 dagen: min: 2680 € - max: 4280 €
Meer details
Villa Ponsacco Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details