Huur vakantiewoningen in SansepolcroSansepolcro
Sansepolcro is een middeleeuws stadje van de Valtiberina. Ontstaan en ontwikkelt rondom een benedictijnse abdij, was Sansepolcro de geboorteplaats voor vele persoonlijkheden uit de geschiedenis van de toscaanse kunst en geschiedenis, waaronder de beroemdste ongetwijfeld Piero della Francesca is. De stad is rijk aan interessante monumenten en ontvangt belangrijke culturele manifestaties, zoals de “Palio della Balestra”, dat elk jaar in september plaatsvindt.

Florenceholidays.com biedt een ruime keuze aan villa’s en vakantiewoningen in Toscane (villa’s met en zonder zwembad, oude kastelen, landelijke gerestaureerde huizen getransformeerd tot luxe villa’s).

Wil je een aangename vakantie doorbrengen op het aretijnse platteland? Op deze pagina bieden we je een selectie aan huurvakantiewoningen in Sansepolcro.
Kies op deze pagina en op onze website de villa voor jouw vakantie in Sansepolcro.

 

Villa Sansepolcro Villa Sansepolcro

Villa met zwembad voor een vakantie in Sansepolcro (Arezzo) in Toscane. Villa met 7 slaapplaatsen. Internet verbinding. Op verzoek gratis Yoga lessen.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1688 €
Meer details
Villa Casentino Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 € - max: 2970 €
Meer details
Villa Ventura Villa Ventura

Villa te huur voor vakantie vlakbij Arezzo in Toscane . Villa met 10/12 bedden, zwembad, uitzicht

7 dagen: min: 1850 € - max: 2200 €
Meer details
Villa Belvedere Villa Belvedere

Villa voor vakanties in de omgeving van Arezzo, in de Valtiberina. 12/14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, kooklessen, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2600 € - max: 4100 €
Meer details