Luxe huurvilla`s met zwembad voor vakanties in San GimignanoSan Gimignano is een stad die zijn middeleeuwse structuur behouden heeft. Gebouwd langs de Francigena weg, is het voornamelijk beroemd vanwege de torens die het historische centrum kenmerken, rijk aan monumenten, weinig bekend maar van grote artistieke waarde.

Als je van plan bent een vakantie op het sienese platteland door te brengen, bezoek dan de website van ons kantoor gespecialiseerd in het verhuren van luxe villa’s in Toscane: hier vind je een selectie aan luxe villa’s met zwembad, gerestaureerde landhuizen getransformeerd tot luxe villa’s, elegante appartementen in prestigieuze villa’s en oude kastelen, waartussen je de voor jou beste accomodatie kunt vinden.

Kies een luxe villa in San Gimignano voor jouw volgende vakantie in Toscane.

 

Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details