Luxe vakantievilla`s in de ChiantiChianti
De Chianti is een bekende regio van Toscane in de gehele wereld vanwege zijn beroemde wijn. Verdeeld over de provincies Florence en Siena, is de Chianti de ideale plek voor een vakantie die in het teken staat van ontspanning in het groen van de wijngaarden en de olijfgaarden die de regio kenmerken, om de talrijke middeleeuwse dorpjes te ontdekken, weinig bekend maar rijk aan gescheidenis en kunst.

Florenceholidays.com beschikt over vele luxe huurvilla’s voor vakanties in Toscane en de Chianti (luxe villa’s in Florence en Siena, elegante appartementen in prestigieuze villa’s e luxueuze middeleeuwse kastelen op dominante posities).

Een luxe huurvilla in de Chianti is de ideale accomodatie om deze schitterende plek en zijn groene heuvels te bezoeken.

Kies uit onze luxe villa’s in de Chianti de beste huurvilla voor jouw volgende vakantie op het platteland van de Chianti.

 

Villa Marie Villa Marie

Elegante villa uit de achttiende eeuw met 11+3 slaapplaatsen verdeeld over drie appartementen in Monteriggioni (Siena), in de Chianti, vlakbij de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5600 €
Meer details