Luxe villa`s te huur voor vakanties in FlorenceFirenze
Florence, met zijn schitterende historische centrum rijk aan kunstwerken en zijn schitterende landschap, is bekend in de hele wereld en elk jaar vakantiedoel van duizenden toeristen. Maar Florence is niet alleen kunst: Florence is tevens een winkelstad, met zijn talrijke ambachtswinkels en boetieks met grote merken, en de goede keuken.

Ben je van plan op vakantie naar Florence te gaan?

Florenceholidays.com bied je een ruime keuze aan luxe huurvilla’s in Florence en het omliggende platteland (luxe villa’s met zwembad, elegante appartementen in prestigieuze villa’s, oude gerestaureerde landhuizen getransformeerd in luxe villa’s). Zoek op deze pagina en op onze website de luxe villa die aan al je wensen voldoet voor een aangename vakantie in Florence.

Kies op onze website de luxe villa voor jouw vakantie in Florence

 

Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Pisa Villa Pisa

Luxe villa in San Miniato vlakbij Florence in Toscane. Luxe villa met 14 slaapplaatsen, airconditioning, tuin, zwembad, golfbaan in de omgeving.

7 dagen: min: 5545 € - max: 6600 €
Meer details
Villa Fucecchio Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details