Luxe vakantievilla`s te huur in LuccaLucca
Lucca is en oude van oorsprong romeinse stad, zoals de vorm van het hoofdplein van de stad laat zien, dat eruit ziet als een amfitheater. Vele eeuwen was Lucca onafhankelijk, zo de roem van een vreedzame en tolerante stad verdienend. Vandaag de dag nog altijd omringd door omheinde muren gebouwd in de XVI-XVIIe eeuw, omsluit Lucca talrijke monumenten daterend uit diverse historische tijdperken.

Ben je van plan op vakantie naar Lucca te gaan?

Ons kantoor biedt een ruime keuze aan luxe huurvilla’s voor vakanties in Toscane en in Lucca (luxe villa’s met privé-zwembad, prestigieuze appartementen in een villa, luxueuze middeleeuwse kastelen op de top van een heuvel op een dominante positie).

Kies op deze pagina en op onze website een luxe villa voor een vakantie in Lucca. Ongetwijfeld vind je de luxe villa in Lucca die het beste bij je past.

 

Villa Cinquale Villa Cinquale

Luxe villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van Forte dei Marmi (Lucca), in Versilia. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, houtoven, air conditioning. Maximale privacy.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6220 €
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Landhuis San Gimignano Landhuis San Gimignano

Luxe villa met 12+2 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdelsa, in San Gimignano, in de provincie Siena. Grote tuin, zwembad, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven, kinderspeelplaats, hydromassage. Tennisclub, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5400 € - max: 7800 €
Meer details
Villa Rita Villa Rita

Elegant voormalig landhuis veranderd tot luxe villa met 10+4 slaapplaatsen vlakbij Bucine (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Zwembad, grote tuin, sauna, hydromassage, internetverbinding, air conditioning. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4500 € - max: 5500 €
Meer details
Villa Fucecchio Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details
Villa Massa Villa Massa

Luxe villa met privé-zwembad vlakbij Massa, op enkele kilometers van zee van de versiliaanse riviera. 12 slaapplaatsen, sauna, hydromassage, satelliet TV, Internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 5620 € - max: 6870 €
Meer details