Luxe vakantievilla`s met zwembad te huur in Volterra (Pisa)


Zoals vele van oorsprong etruskische steden, rijst Volterra op vanuit de top van een heuvel en biedt een schitterend panorama op de groene omliggende heuvels.

Duizenden toeristen bezoeken Volterra ieder jaar om de oude etruskische vondsten te bewonderen waar het landschap rijk aan is, en de talrijke monumenten en musea gelegen in het centrum van de stad.

Als je Volterra wilt bezoeken, kan Florenceholidays.com je een ruime kiezen bieden aan luxe villa’s in Volterra en de grensgebieden (luxe villa’s met zwembad, prestigieuze appartementen in een villa, oude huizen gerestaureerd tot luxe toscaanse villa’s). Kies op deze pagina en op onze website de voor jou ideale accomodatie voor je vakantie op het platteland van Volterra.

Kies op onze website de luxe villa voor jouw vakantie in Volterra.

 

Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details