Luxe villa`s en appartementen te huur voor vakanties in de Val d`Elsa (Siena)Valdelsa
Gelegen in centraal Toscane, is de Val d`Elsa een regio gekenmerkd door lieflijke groene heuvels op enkele kilometers afstand van alle meest belangrijke steden van de regio - Florence, Pisa, Siena, Lucca, Volterra, San Gimignano� De Valdelsa is de ideale plek voor eenieder die zijn vakantie ontspannen door wil brengen, de kunst en de goede toscaanse keuken ontdekkend.

Florenceholidays.com is een kantoor gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen (luxe villa�s in Florence, luxe villa�s op het toscaanse platteland, luxueuze kastelen gelegen op de top van de lieflijke toscaanse heuvels, oude met zorg gerestaureerde landhuizen die getransformeerd zijn in luxe villa�s).

Kies op deze pagina en op onze website de luxe villa voor jouw vakantie in de Val d`Elsa.

Villa Siena Villa Siena

Luxe villa met privé-zwembad voor vakanties in Monteriggioni, in de provincie Siena, in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue. Manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1350 � - max: 2330 �Meer details
Villa Santa Lucia Villa Santa Lucia

Luxe villa voor verhuur in Staggia Senese, in de omgeving van Monteriggioni (Siena), in de Valdelsa. 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internetverbinding, air conditioning. Mogelijkheid om diners te organiseren.

7 dagen: min: 3640 � - max: 6440 �Meer details
Landhuis San Gimignano Landhuis San Gimignano

Luxe villa met 12+2 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdelsa, in San Gimignano, in de provincie Siena. Grote tuin, zwembad, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven, kinderspeelplaats, hydromassage. Tennisclub, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5400 � - max: 7800 �Meer details