Luxe villa`s met zwembad te huur voor vakanties in PisePisa
Pisa, de stad van de beroemde Scheve Toren en het Piazza dei Mircoli, wordt elk jaar door duizenden toeristen bezocht die enkele van de meest artistieke plaatsen ter wereld willen bezichtigen.

Florenceholidays.com beschikt over vele luxe huurvilla’s voor vakanties in Toscane ( luxe villa’s in Pisa en in de belangrijkste steden, prestigieuze appartementen in elegante plattelandsvilla’s, oude gerestaureerde landhuizen getransformeerd in luxe villa’s of middeleeuwse kastelen op dominante posities).

Een luxe villa in Pisa is de ideale accomodatie om deze schitterende stad te bezoeken en het platteland dat het omringd.

Vind op deze pagina en op onze website de beste oplossing voor jouw volgende vakantie in Pisa.

 

Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details
Villa Fucecchio Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details