Luxe huurvilla`s voor vakanties in de Valdichiana (Arezzo)Valdichiana
De Valdichiana is een regio van Toscane verdeeld over de provincies Siena en Arezzo. Befaamd sinds het etruskische tijdperk vanwege zijn beroemde wijnen en het chianina vlees, is de Valdichiana tevens een gebied rijk aan interessante artistieke en culturele plaatsen.

Als je een vakantie aan het plannen bent op het toscaanse platteland, bezoek dan ons kantoor gespecialiseerd in het verhuren van luxe villa�s in Toscane: hier vind je een selectie aan luxe villa�s met zwembad, landhuizen verfijnd gerestaureerd en getransformeerd tot luxe villa�s en oude kastelen, waartussen je de voor jou beste accomodatie kunt kiezen. Kies ��n van onze luxe villa�s in de Valdichiana.

Kies een luxe villa in de Valdichiana voor jouw volgende vakantie in Toscane.

Villa Limoni Villa Limoni

Luxe vakantievilla met zwembad te huur nabij Cortona in Toscane. Villa voor 4/6/10 personen.

7 dagen: min: 600 � - max: 3400 �Meer details
Villa Casale Cortona Villa Casale Cortona

Elegante luxe villa met grote tuin en zwembad in de omgeving van Cortona, in de Valdichiana, ten zuiden van Arezzo. 12 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, Internetverbinding.

7 dagen: min: 3360 � - max: 4360 �Meer details
Villa Arezzo Villa Arezzo

Prachtige luxe villa vlakbij Arezzo, voor vakanties in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, air conditioning. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 3380 � - max: 5630 �Meer details