Huis Versilia

Vakantiewoning met 2+1 slaapplaatsen in de in Versilia, op de heuvels rondom Camaiore (Lucca), tussen de Apuane Alpen en de Tyrreense Zee. Zwembad, tuin, barbecue. Op enkele kilometers van Lido di Camaiore, Marina di Pietrasanta en Viareggio. Tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

Accommodatie:
Vakantiewoning met zwembad

Streek:
Versilia

Plaats:
Camaiore (Lucca)

Personen:
2+1

Huis Versilia
Huis Versilia

Beschrijving

Gelegen in Camaiore (Lucca), op de heuvels van de Versilia, rustiek van steen ingericht in traditioneel toscaanse stijl en kijkt uit over de onderliggende vallei en de heuvels bedekt met olijfbomen en bossen; in de verte is tevens de zee zichtbaar.

Een verblijf in de vakantiewoning biedt de mogelijkheid om de Citadel van het Carnaval in Viareggio te bezoeken en de geheimen te ontdekken van de praalwagens van één van de belangrijkste carnavallen van Europa, of om een opera mee te maken tijdens het Festival Pucciniano dat ieder jaar in Torre del Lago georganiseerd wordt.
Bovendien mankeren de gelegenheden niet om aangename wandelingen te maken langs de paden die zich rondom het verblijf bevinden, om te ontspannen op de stranden van de Versilia of om Pisa, Lucca en andere belangrijke toscaanse kunststeden te bezoeken.

Het gebouw ligt middenin een olijfgaard.
De grote tuin en het privé-zwembad (diameter: 4,00 m; diepte: 1,50 m) die gelegen is op 15 meter van de woning, zijn gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten.
De gasten kunnen buiten eten onder de pergola die is ingericht met tafel en stoelen en gebruik maken van de benodigdheden voor de barbecue.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 2+1 personen in 1 tweepersoonskamer en 1 éénpersoons slaapbank; en heeft 1 badkamer.
De begane grond bestaat uit een keuken met éénpersoons slaapbank.
De eerste verdieping bestaat uit een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

De vakantiewoning is voorzien van een barbecue, zwembad, satelliet TV, DVD speler, wasautomaat, oven, kidnerbedje en privé-parkeerplaats.
Op verzoek wordt gezorgd voor een baby-sitter en een huishoudelijke hulp.

Een levensmiddelenwinkel en een restaurant bevinden zich op 2 kilometer van de vakantiewoning.
Andere winkels en faciliteiten bevinden zich in Camaiore (3 km).
De stranden van Lido di Camaiore bevinden zich op 14 kilometer.
Een manege, een tennisclub en een golfclub bevinden zich op 18 kilometer van de vakantiewoning.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Casa Versilia ( 2+1 bedden )650 �780 �1100 �780 �650 �650 �650 �
Informatie